Scaune auto

/ Alege o categorie
Scaune auto
Atat pentru fetite, cat si pentru baietei, scaunele auto din oferta magazinului nostru pot fi comandate online in scopul de a oferi parintilor posibilitatea de a economisi timp, energie, cat si resurse financiare!
Masinile echipate cu aceste accesorii pentru siguranta bebelusilor, vor fi intodeauna un mijloc de transport sigur pentru familiile in care apare un nou membru, iar in acest sens cei mici vor avea cu siguranta o calatorie placuta si linistita!
In gama noastra de produse utile pentru siguranta bebelusilor in trafic, regasiti la preturi variate scaune auto structurate pe categorii de varsta si de greutate, motiv pentru care veti gasi rapid accesoriul auto ideal pentru micutul dumneavoastra. 
Pentru a profita din plin de preturile rentabile oferite pentru scaunele auto destinate copiilor de toate varstele, DesagaFermecata.ro va pune la dispozitie platforma de cumparaturi online, intrucat din fata calculatorului cumparturile sunt mult mai simple si rapide!
 • Scaune auto 0 - 18 Kg

  Scaune auto 0 - 18 Kg

  Scaunele auto 0-18 kg sunt recomandate inca din primele zile de viata ale bebelusului, pana cand acesta ajunge la greutatea de 18 kg. Spatarul scaunelor auto 0-18 kg este reglabil in mai multe pozitii, iar acest tip de scaun auto se poate fixa atat cu spatele cat si cu fata catre directia de mers. Specialistii recomanda ca, pana cand ajunge la greutatea de 9 kg, bebelusul sa calatoreasca cu spatele catre directia de mers.
 • Scaune auto 9 - 36 Kg

  Scaune auto 9 - 36 Kg

  Scaunele auto 9-36 kg, conform standardelor europene in vigoare, se adreseaza copiilor cu varsta intre 9 luni si 12 ani, datorita faptului ca aceste scaune sunt dotate cu centuri proprii, centurile de siguranta ale masinii fiind folosite doar pentru fixarea scaunului auto. Specialistii recomanda utilizarea unui scaun auto 9-36 kg pentru copii mai mari de 2 ani, pe motiv ca marea majoritatea a scaunelor din aceasta grupa nu pot lasa pe spate si nu le permit, deci, copiilor sa doarma intr-o pozitie confortabila. Exista insa si scaune auto 9-36 kg care nu au spatar fix si scaune auto 9-36 kg care pot fi transformate in inaltatoare.
 • Accesorii scaune auto

  Accesorii scaune auto

  Accesoriile de scaune auto pot transforma calatoriile in clipe placute si confortabile pentru copii. De la diferitele tipuri de la parasolar auto pana la pernutele pentru gat, accesoriile pentru scaunul auto sunt un real ajutor pentru parintii care isi doresc sa le ofere copiilor confort in timpul calatoriilor cu masina si sa ii proteje pe cei mici cat mai bine.