Puzzle copii

/ Alege o categorie
Puzzle copii
Copii adora jocurile puzzle. Acestea le starnesc interesul si ii ajuta sa-si dezvolte logica si perspicacitatea si indemanarea. Fie ca este vorba de puzzle-urile din lemn sau de cele clasice cu personajele preferate sau cu peisaje superbe, pe toate le vei descoperi in oferta noastra bogata.
Create special pentru copii cu vârste de peste 1 an, primele puzzle-uri sunt ideale dezvoltării imaginației și a atenției micuțului tău. Fie că alegi un puzzle ușor de făcut fie că alegi un puzzle interactiv care vine insoțit de un set de reguli ce constituie un joc de grup, alege-i micuțului tău una dintre cele mai educative activități de joacă.
 • puzzle 2-30 piese

  puzzle 2-30 piese

  puzzle 2-30 piese - piese mari

 • puzzle 24 piese mini

  puzzle 24 piese mini

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 24 piese mini, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 24 piese mini, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 54 piese mini

  puzzle 54 piese mini

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 54 piese mini, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 54 piese mini, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 80 piese mini

  puzzle 80 piese mini

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 80 piese mini, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 80 piese mini, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 105 piese mini

  puzzle 105 piese mini

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 105 piese mini, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 105 piese mini, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 120 piese mini

  puzzle 120 piese mini

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 120 piese mini, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 120 piese mini, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 220 piese mini

  puzzle 220 piese mini

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 220 piese mini, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 220 piese mini, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 25 piese

  puzzle 25 piese

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 25 piese, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 25 piese, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 30 piese

  puzzle 30 piese

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 30 piese, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 30 piese, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 60 piese

  puzzle 60 piese

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 60 piese, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 60 piese, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 120 piese

  puzzle 120 piese

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 120 piese, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 120 piese, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • puzzle 260 piese

  puzzle 260 piese

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparati un puzzle puzzle 260 piese, din oferta mare de puzzle copii de pe piata, va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege din categoria puzzle 260 piese, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.