Jucarii si jocuri

/ Alege o categorie
Jucarii si jocuri

Jucarii si jocuri, Jucarii din lemn, jucarii interactive, jucarii din plus, figurine

 • Jucarii

  Jucarii

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparatie o jucarie din lemn, oferta mare de jucarii lemn de pe piata va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de jucarie din lemn ati alege, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
 • Seturi de constructie

  Seturi de constructie

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparatie o jucarie pentru constructie, oferta mare de jucarii constructie de pe piata va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de jucarie pentru constructie ati alege, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.
  Jocurile de constructie ii ajuta pe copii sa-si dezvolte imaginatia, creativitate si abilitatile motorii fine.
 • Puzzle

  Puzzle

  Daca doriti sa-i faceti o bucurie micutului d-voastra si v-ati gandit sa-i cumparatie un puzzle, oferta mare de puzzle copii de pe piata va face destul de dificila misiunea d-voastra de a alege un model anume. Totusi, un lucru este cert, orice model de puzzle ati alege, copilasul d-voastra va fi fericit, iar d-voastra va veti bucura ca ati reusit inca odata sa ii aduceti zambetul pe buze.

 • Jocuri

  Jocuri

  Jocurile, jucariile contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor inca de la o varsta foarte frageda. Prin alegere jucariilor potrivite, parintii ofera posibilitatea copiilor de a invata notiuni noi, de a isi dezvolta ganidrea, creativitatea si indemanarea. Descopera pe DesagaFermecata.ro o mare varietate de jocuri din care le poti alege pe cele potrivite fiecarei etape de dezvoltare.