Jucarie Thomas And Friends Wooden Railway Oil And Coal Cargo

Jucarie Thomas And Friends Wooden Railway Oil And Coal Cargo

Mai multe detalii

129,00 lei

vg23446

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Jucarie Thomas and Friends Wooden Railway Oil and Coal Cargo este o jucarie lansata de Thomas & Friends in data de 3/28/2014, recomandat copiilor cu varste peste 3 ani. 

Noile jucarii Thomas Wooden Railway inspira copii sa devina ingineri, constructori, proiectanti pentru fiecare aventura posibila datorita personajelor Freddie, Donald, Douglas, Henry, Percy, Bertie, Edward, Billy, Proteus, Hector, Whiff si toti ceilalti prieteni ai lor!

Bucuria din ochii copiilor adusa de magia construirii unui scenariu si conducerii locomotivelor este unica, parintii putandu-se astfel relaxa stiind ca micutii lor se joaca atat de frumos, ore in sir.

Thomas Wooden Railway este o gama de jucarii pentru copii, special proiectata pentru a dezvolta abilitatile motorii, cognitive, emotionale si sociale. Jucariile Thomas & Friends ajuta copiii cu varste peste 18 luni sa-si imbunatateasca continuucoordonarea mana-ochisa deosebeasca culorile, sa invete sa numere. Pentru micutii ce au depasit varsta de 2 ani, Thomas si prietenii sai le vor dezvolta vocabularul, ii vor ajuta copii sa aiba orientare spatiala si le vor creste dorinta de a se juca singuri, de a avea incredere in fortele proprii!

Pentru inginerii experiemntati cu varsta peste 4 ani, Thomas Wooden Railway ii indeamna sa interactioneze social cu ceilalti parteneri de joaca, sa descopere sentimente si diverse nuante ale emotiilor, ii invata deasemenea sa-si dezvolte gandirea analitica, planificarea si notiuni matematice.

Copiii (dar si adultii!) invata mai usor cand sunt implicati activ in procesul de invatare, iar Thomas Wooden Railway stie cel mai bine cum sa faca acest lucru! Este un sistem de piese ce se pot combina intr-o infinitate de posibilitatie, inspirand copii sa fie creativi, sa-si foloseasca imaginatia.

Copiii vor invata ce inseamna munca in echipa, cooperarea si partajarea lucrurilor si taskurilor, prietenia si respectul fata de ceilalti parteneri de joaca.

Caracteristici:
Construit din lemn de inalta calitate
Decorat cu vopsele rezistente
Detalii inalte 
Se poate lega la alte vagoane si locomotive
Greutate 141 g
Dimensiuni 20.7 x 4 x 11.6 cm

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Jucarie Thomas And Friends Wooden Railway Oil And Coal Cargo

Jucarie Thomas And Friends Wooden Railway Oil And Coal Cargo

Jucarie Thomas And Friends Wooden Railway Oil And Coal Cargo

Scrieți-vă părerea

Jucarie Thomas And Friends Wooden Railway Oil And Coal Cargo Jucarie Thomas and Friends Wooden Railway Oil and Coal Cargo  este o jucarie lansata de  Thomas & Friends  in data de 3/28/2014, recomandat copiilor cu varste peste 3 ani.   Noile jucarii  Thomas Wooden Railway  inspira copii sa devina ingineri, constructori, proiectanti pentru fiecare aventura posibila datorita personajelor Freddie, Donald, Douglas, Henry, Percy, Bertie, Edward, Billy, Proteus, Hector, Whiff si toti ceilalti prieteni ai lor! Bucuria din ochii copiilor adusa de magia construirii unui scenariu si conducerii locomotivelor este unica, parintii putandu-se astfel relaxa stiind ca micutii lor se joaca atat de frumos, ore in sir. Thomas Wooden Railway  este o gama de jucarii pentru copii, special proiectata pentru a dezvolta  abilitatile motorii, cognitive, emotionale si sociale . Jucariile  Thomas & Friends  ajuta copiii cu varste peste 18 luni sa-si imbunatateasca continuu coordonarea mana-ochi ,  sa deosebeasca culorile , sa invete  sa numere . Pentru micutii ce au depasit varsta de 2 ani,  Thomas si prietenii sai  le vor  dezvolta vocabularul , ii vor ajuta copii sa aiba  orientare spatiala  si le vor creste dorinta de a se juca singuri, de a avea incredere in fortele proprii! Pentru inginerii experiemntati cu varsta peste 4 ani,  Thomas Wooden Railway  ii indeamna sa interactioneze social cu ceilalti parteneri de joaca, sa descopere sentimente si diverse nuante ale emotiilor, ii invata deasemenea sa-si dezvolte gandirea analitica, planificarea si notiuni matematice. Copiii (dar si adultii!) invata mai usor cand sunt implicati activ in procesul de invatare, iar  Thomas Wooden Railway  stie cel mai bine cum sa faca acest lucru! Este un sistem de piese ce se pot combina intr-o infinitate de posibilitatie, inspirand copii sa fie creativi, sa-si foloseasca imaginatia. Copiii vor invata ce inseamna munca in echipa, cooperarea si partajarea lucrurilor si taskurilor, prietenia si respectul fata de ceilalti parteneri de joaca. Caracteristici : Construit din lemn de inalta calitate Decorat cu vopsele rezistente Detalii inalte  Se poate lega la alte vagoane si locomotive Greutate 141 g Dimensiuni 20.7 x 4 x 11.6 cm Jucarie
vg23446
129 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro