Air Conflicts Vietnam Xbox360

Air Conflicts Vietnam Xbox360

Mai multe detalii

79,00 lei

vg18507

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Air Conflicts Vietnam Xbox360 este un joc de tip actiune lupte aeriene simulator de zbor lansat de Kalypso in data de 10/18/2013, disponibi pentru PlayStation 3, Xbox 360 si Pc.

Dupa cum spune si numele, seria care combina stilul arcade cu cel sim se muta in Vietnam, la mijlocul anilor 1960. Statele Unite ale Americii se afla in plin razboi rece cu Uniunea Sovietica, alegand sa se implice in razboiul din Asia pentru a infrange fortele Vietcong. Jucatorii vor prelua rolul lui Joe Thompson, un pilot US Air Force ajuns printre primii in Vietnam. Dezvoltatorii au pregatit peste 20 de avioane cu reactie si elicoptere, acestea asteptand sa fie utilizate in functie de misiunile primite.

Joe va avea posibilitatea sa comande o intreaga escadrila, nu doar propriul avion. De asemenea, anumite misiuni vor necesita utilizarea elicopterelor, gamerii trebuind sa se acomodeze cu comenzile acestora. La inceputul fiecarei misiuni, jucatorii vor trebui sa-si echipeze aparatul de zbor cu diferite arme, numarul acestora fiind limitat.

Pe langa campania singleplayer, Air Conflicts: Vietnam va avea si cateva moduri multiplayer, nefiind inca oferite prea multe detalii. Ultimul joc al seriei, Air Conflicts: Pacific Carriers , a fost lansat in anul 2012 pentru PC si console.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Air Conflicts Vietnam Xbox360

Air Conflicts Vietnam Xbox360

Air Conflicts Vietnam Xbox360

Scrieți-vă părerea

Air Conflicts Vietnam Xbox360 Air Conflicts Vietnam Xbox360 este un joc de tip actiune lupte aeriene simulator de zbor lansat de Kalypso in data de 10/18/2013, disponibi pentru PlayStation 3, Xbox 360 si Pc. Dupa cum spune si numele, seria care combina stilul arcade cu cel sim se muta in Vietnam, la mijlocul anilor 1960. Statele Unite ale Americii se afla in plin razboi rece cu Uniunea Sovietica, alegand sa se implice in razboiul din Asia pentru a infrange fortele Vietcong. Jucatorii vor prelua rolul lui Joe Thompson, un pilot US Air Force ajuns printre primii in Vietnam. Dezvoltatorii au pregatit peste 20 de avioane cu reactie si elicoptere, acestea asteptand sa fie utilizate in functie de misiunile primite. Joe va avea posibilitatea sa comande o intreaga escadrila, nu doar propriul avion. De asemenea, anumite misiuni vor necesita utilizarea elicopterelor, gamerii trebuind sa se acomodeze cu comenzile acestora. La inceputul fiecarei misiuni, jucatorii vor trebui sa-si echipeze aparatul de zbor cu diferite arme, numarul acestora fiind limitat. Pe langa campania singleplayer, Air Conflicts: Vietnam va avea si cateva moduri multiplayer, nefiind inca oferite prea multe detalii. Ultimul joc al seriei, Air Conflicts: Pacific Carriers , a fost lansat in anul 2012 pentru PC si console. Air
vg18507
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

3 alte produse din aceași categorie: