Fight Night Champion Xbox360

Fight Night Champion Xbox360

Mai multe detalii

104,30 lei

vg3918

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Fight Night Champion Xbox360 este un joc de tip fighting simulator de box lansat de THQ in data de 3/30/2011, disponibil pentru PlayStation 3, PSP, PS2, Xbox 360, Nintendo 3Ds si Nintendo Wii.

Fight Night Champion Xbox360 este cel mai nou boxing game lansat de EA Sport in AppStore. Daca sunteti un fan al boxului atunci aceasta ultima creatie a EA Games cu siguranta va va convinge sa-l jucati. In acest joc avem oportunitatea de a “boxa” cu unii dintre cei mai mari pugilisti ai tuturor timpurilor : Myke Tyson, Muhammad Ali, Manny Pacquiao sau Oscar De La Hoya. Jocul ne permite sa construim o cariera pentru pugilistul nostru, incepand de la antrenamente si lupte de amatori pana la lupte de profesionisti si castigarea titlului mondial.

Noul titlu Fight Night Champion Xbox360 va avea in jur de 60 de boxeri profesionisti, jucatorii urmand sa preia controlul sportivilor printr-un sistem numit Full Spectrum Punch Control". Una dintre francizele de succes ale celor de la EA consta in jocurile sportive. Stim cu totii ce vanzari bune au jocurile FIFA, NHL, NBA, si NFL, toate la un loc constituind o comoara de aur. Dar printre acestea se mai afla si seria Fight Night.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Fight Night Champion Xbox360

Fight Night Champion Xbox360

Fight Night Champion Xbox360

Scrieți-vă părerea

Fight Night Champion Xbox360 Fight Night Champion Xbox360  este un joc de tip fighting simulator de box lansat de THQ in data de 3/30/2011, disponibil pentru PlayStation 3, PSP, PS2, Xbox 360, Nintendo 3Ds si Nintendo Wii. Fight Night Champio n Xbox360 este cel mai nou boxing game lansat de EA Sport in AppStore. Daca sunteti un fan al boxului atunci aceasta ultima creatie a EA Games cu siguranta va va convinge sa-l jucati. In acest joc avem oportunitatea de a “boxa” cu unii dintre cei mai mari pugilisti ai tuturor timpurilor : Myke Tyson, Muhammad Ali, Manny Pacquiao sau Oscar De La Hoya. Jocul ne permite sa construim o cariera pentru pugilistul nostru, incepand de la antrenamente si lupte de amatori pana la lupte de profesionisti si castigarea titlului mondial. Noul titlu  Fight Night Champion Xbox360  va avea in jur de 60 de boxeri profesionisti, jucatorii urmand sa preia controlul sportivilor printr-un sistem numit Full Spectrum Punch Control". Una dintre francizele de succes ale celor de la EA consta in jocurile sportive. Stim cu totii ce vanzari bune au jocurile FIFA, NHL, NBA, si NFL, toate la un loc constituind o comoara de aur. Dar printre acestea se mai afla si seria Fight Night. Fight
vg3918
104.3 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro