Remember Me Xbox360

Remember Me Xbox360

Mai multe detalii

89,10 lei

vg16727

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Remember Me Xbox360 este un joc de tip actiune aventura lansat deCapcom in data de 6/7/2013, disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Actiunea din Remeber Me Xbox360 se petrece in viitor. Amintirile personale pot fi codificate, cumparate si vândute. Ultimele urme de intimitate au fost sterse complet, într-un proces care pare sa aiba la baza dezvoltarea rapida a retelelor de socializare aparute la începutul secolului XXI. Oamenii au acceptat de buna voie sa fie monitorizati continuu în schimbul comfortului oferit de tehnologia avansata. Acest sistem complex le ofera câtorva persoane o putere imensa asupra întregii societati.

Remember Me Xbox360 este un joc 3rd person action adventure în care jucatorul va intra în pielea lui Nilin, un fost vânator de amintiri care are abilitatea de a intra în mintea celorlalti pentru a le fura sau modifica amintirile. Autoritatile, care se tem de cunostintele si skill-urile lui Nilin, au arestat-o pe acestea si i-au sters memoria. Dupa ce reuseste sa evadeze, Nilin încearca sa-si recupereze identitatea, ajutata de ultimul si singurul sau prieten. În scurt timp, Nilin va fi vânata de cei care au pus bazele acestui sistem.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Remember Me Xbox360

Remember Me Xbox360

Remember Me Xbox360

Scrieți-vă părerea

Remember Me Xbox360 Remember Me Xbox360 este un joc de tip actiune aventura lansat deCapcom in data de 6/7/2013, disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Actiunea din Remeber Me Xbox360 se petrece in viitor. Amintirile personale pot fi codificate, cumparate si vândute. Ultimele urme de intimitate au fost sterse complet, într-un proces care pare sa aiba la baza dezvoltarea rapida a retelelor de socializare aparute la începutul secolului XXI. Oamenii au acceptat de buna voie sa fie monitorizati continuu în schimbul comfortului oferit de tehnologia avansata. Acest sistem complex le ofera câtorva persoane o putere imensa asupra întregii societati. Remember Me Xbox360 este un joc 3rd person action adventure în care jucatorul va intra în pielea lui Nilin, un fost vânator de amintiri care are abilitatea de a intra în mintea celorlalti pentru a le fura sau modifica amintirile. Autoritatile, care se tem de cunostintele si skill-urile lui Nilin, au arestat-o pe acestea si i-au sters memoria. Dupa ce reuseste sa evadeze, Nilin încearca sa-si recupereze identitatea, ajutata de ultimul si singurul sau prieten. În scurt timp, Nilin va fi vânata de cei care au pus bazele acestui sistem. Remember
vg16727
89.1 in_stock