Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360

Mai multe detalii

249,00 lei

vg16961

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360 este un joc de tip actiune shooter lansat de Konami in data de 9/1/2015, disponibil pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 si PlayStation 3.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain este dezvoltat de Kojima Productions si va fi al 10-lea joc din seria celor de la Konami, Metal Gear Solid. Asa cum ne-am obisnuit, The Phantom Pain va fi un action-adventure stealth video game si este dezvoltat cu ajutorul noului motor grafic Fox Engine. Din punctul de vedere al scenariului, actiunea are loc imediat dupa evenimentele din Metal Gear Solid: Ground Zeroes, care va fi lansat pentru console in viitorul apropiat. 

Coordonatorul seriei, Hideo Kojima, a dezvaluit ca jocul are un ciclu zi/noapte la fel cel din viata de zi cu zi. Jucatorii vor putea sa aleaga si ordinea in care sa se petreaca actiunea jocului, selectand diverse misiuni in ordinea in care vor, dar vor putea intelege mesajul jocului pana la sfarsit.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360

Scrieți-vă părerea

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox360 Metal Gear Solid V The Phantom Pain  Xbox360  este un joc de tip actiune shooter lansat de Konami in data de 9/1/2015, disponibil pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 si PlayStation 3. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain  este dezvoltat de Kojima Productions si va fi al 10-lea joc din seria celor de la Konami, Metal Gear Solid. Asa cum ne-am obisnuit, The Phantom Pain va fi un action-adventure stealth video game si este dezvoltat cu ajutorul noului motor grafic Fox Engine. Din punctul de vedere al scenariului, actiunea are loc imediat dupa evenimentele din Metal Gear Solid: Ground Zeroes, care va fi lansat pentru console in viitorul apropiat.  Coordonatorul seriei, Hideo Kojima, a dezvaluit ca jocul are un ciclu zi/noapte la fel cel din viata de zi cu zi. Jucatorii vor putea sa aleaga si ordinea in care sa se petreaca actiunea jocului, selectand diverse misiuni in ordinea in care vor, dar vor putea intelege mesajul jocului pana la sfarsit. Metal
vg16961
249 in_stock