Dead Rising 2 Off The Record Xbox360

Dead Rising 2 Off The Record Xbox360

Mai multe detalii

159,00 lei

vg3602

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Dead Rising 2 Off The Record Xbox360 este un joc de tip simulator actiune shooter lansat de Rockstar Games in data de 5/18/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Cu Dead Rising 2 Off The Record Xbox360 uiti absolut tot ce stiai despre Dead Rising 2! Povestea Off the Record aduce o noua experienta care il are in prim plan pe foto-jurnalistul Frank West. Ai mai multi inamici zombie de invins, trebuie sa construiesti arme nemaivazute si sa duci toate misiunile la bun sfarsit.

Frank West se intoarce intr-o reimaginare a incidentului din Fortune City. Ai acum camera foto ce-ti ofera oportunitati de a castiga Prestige Points cand faci poze pe baza unor criterii precum horror, drama, erotica si brutalitate. Off The Record aduce o serie de imbunatatiri tehnice, printre care imbunatatirea timpului de incarcare si performanta sporita pentru multiplayer. Ai o poveste noua si misiuni unice pentru Frank West. Ai noi obiecte, vehicule, inamici si medii de joc, pe langa noi arme combo.

Intoarcerea eroului din Dead Rising ofera jucatorilor posibilitatea sa castige Prestige Points pentru pozele paparazzi notate pe diferite criterii cum ar fi horror, drama, erotism si brutalitate.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Dead Rising 2 Off The Record Xbox360

Dead Rising 2 Off The Record Xbox360

Dead Rising 2 Off The Record Xbox360

Scrieți-vă părerea

Dead Rising 2 Off The Record Xbox360 Dead Rising 2 Off The Record Xbox360 e ste un joc de tip simulator actiune shooter lansat de Rockstar Games in data de 5/18/2011, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Cu Dead Rising 2 Off The Record Xbox360 uiti absolut tot ce stiai despre Dead Rising 2! Povestea Off the Record aduce o noua experienta care il are in prim plan pe foto-jurnalistul Frank West. Ai mai multi inamici zombie de invins, trebuie sa construiesti arme nemaivazute si sa duci toate misiunile la bun sfarsit. Frank West se intoarce intr-o reimaginare a incidentului din Fortune City. Ai acum camera foto ce-ti ofera oportunitati de a castiga Prestige Points cand faci poze pe baza unor criterii precum horror, drama, erotica si brutalitate. Off The Record aduce o serie de imbunatatiri tehnice, printre care imbunatatirea timpului de incarcare si performanta sporita pentru multiplayer. Ai o poveste noua si misiuni unice pentru Frank West. Ai noi obiecte, vehicule, inamici si medii de joc, pe langa noi arme combo. Intoarcerea eroului din Dead Rising ofera jucatorilor posibilitatea sa castige Prestige Points pentru pozele paparazzi notate pe diferite criterii cum ar fi horror, drama, erotism si brutalitate. Dead
vg3602
159 in_stock