Resident Evil Revelations 2 Xbox One

Resident Evil Revelations 2 Xbox One

Mai multe detalii

119,00 lei

vg21686

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 

Resident Evil Revelations 2 Xbox One este un joc de tip first person shooter lansat de Capcom in data de 3/20/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 3,PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One.

Inceputul povestii Resident Evil Revelations 2 o vede pe favorita fanilor Claire Redfield revenind dramatic. Supravietuitoarea incidentului Raccoon City, Clair lucreaza acum pentru organizatia anti-bioterorismului Salveaza Terra. Moira Burton participa la petrecerea ei de bun venit la Salveaza Terra cand niste forte armate ataca biroul. Claire si Moira sunt batute pana la inconstienta, iar cand se trezesc mai tarziu, realizeaza se afla intr-un centru de detentie intunecat si abandonat. Lucrand impreuna, ele trebuie sa afle cine le-a luat si cu ce scop. Cu inamici terifianti asteptand dupa fiecare colt intunecat, jucatorii vor fi nevoiti sa isi foloseasca provizia de munitie si arme intr-un stil horror de supravietuire. Vor scapa cu viata Claire si Moira si vor descoperi cine le-a dus pe acea insula idnepartata? Peste cine vor da? Povestea cu rasturnari de situatie le va permite jucatorilor sa ghiceasca urmatorul pas dupa fiecare miscare.

Jucatorii vor fi nevoiti sa isi foloseasca provizia de munitie si arme

Caracteristici:

Horror de supravietuire – O noua poveste in Resident Evil Revelations vine pe consolele actuale si cele next-gen si pe calculator sub forma de downloaduri episodice saptamanale, un sezon digital complet si disc pentru vanzarea cu amanuntul.
Traieste experienta evenimentul horror al sezonului – Fiecare episod saptamanal va cuprinde ore de joc terifiant si clipe dramatice pentru a lasa jucatorii sa astepte cu sufletul la gura urmatoarea miscare in povestea horror.

Claire Redfield si Moira Burton – personajul preferat de fani Claire Redfield se intoarce in horrorul care a bantuit-o in trecut, alaturi de Moirta Burton, fiica lui Barry Burton
Acum ai sansa sa folosoesti munitii impotriva inamicilor

Raul urmareste – Amplasat in ceea ce pare a fi un centru de detentie abandonat pe o insula indepartata, oroarea asteapta jucatorii in jurul fiecarui colt intunecat. Va exista o cale de scapare?

Un nou tip de inamic – Nu atat de absurzi ca zombi, designul infricosator al Nenorocitilor ("Afflicted") presupune ca sunt capabili sa se deplaseze rapid si sa atace jucatorul cu arme de baza, ceea ce ii face o adevarata amenintare pentru supravietuirea jucatorilor.

Joc co-op – Jucatorii vor fi nevoiti sa interschimbe cele doua personaje pentru a depasi cosmarurile fie in modul single-player cu un partener AI sau online co-op. Foloseste forta lui Moira pentru a orbi temporar inamicul inainte sa-i scoata Claire.

Fiecare episod saptamanal va cuprinde ore de joc terifiant si clipe dramatice

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Resident Evil Revelations 2 Xbox One

Resident Evil Revelations 2 Xbox One

Resident Evil Revelations 2 Xbox One

Scrieți-vă părerea

Resident Evil Revelations 2 Xbox One   Resident Evil Revelations 2 Xbox One este un joc de tip first person shooter lansat de Capcom in data de 3/20/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 3,PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One. Inceputul povestii Resident Evil Revelations 2 o vede pe favorita fanilor Claire Redfield revenind dramatic. Supravietuitoarea incidentului Raccoon City, Clair lucreaza acum pentru organizatia anti-bioterorismului Salveaza Terra. Moira Burton participa la petrecerea ei de bun venit la Salveaza Terra cand niste forte armate ataca biroul. Claire si Moira sunt batute pana la inconstienta, iar cand se trezesc mai tarziu, realizeaza se afla intr-un centru de detentie intunecat si abandonat. Lucrand impreuna, ele trebuie sa afle cine le-a luat si cu ce scop. Cu inamici terifianti asteptand dupa fiecare colt intunecat, jucatorii vor fi nevoiti sa isi foloseasca provizia de munitie si arme intr-un stil horror de supravietuire. Vor scapa cu viata Claire si Moira si vor descoperi cine le-a dus pe acea insula idnepartata? Peste cine vor da? Povestea cu rasturnari de situatie le va permite jucatorilor sa ghiceasca urmatorul pas dupa fiecare miscare. Caracteristici : Horror de supravietuire – O noua poveste in Resident Evil Revelations vine pe consolele actuale si cele next-gen si pe calculator sub forma de downloaduri episodice saptamanale, un sezon digital complet si disc pentru vanzarea cu amanuntul. Traieste experienta evenimentul horror al sezonului – Fiecare episod saptamanal va cuprinde ore de joc terifiant si clipe dramatice pentru a lasa jucatorii sa astepte cu sufletul la gura urmatoarea miscare in povestea horror. Claire Redfield si Moira Burton – personajul preferat de fani Claire Redfield se intoarce in horrorul care a bantuit-o in trecut, alaturi de Moirta Burton, fiica lui Barry Burton Raul urmareste – Amplasat in ceea ce pare a fi un centru de detentie abandonat pe o insula indepartata, oroarea asteapta jucatorii in jurul fiecarui colt intunecat. Va exista o cale de scapare? Un nou tip de inamic – Nu atat de absurzi ca zombi, designul infricosator al Nenorocitilor ("Afflicted") presupune ca sunt capabili sa se deplaseze rapid si sa atace jucatorul cu arme de baza, ceea ce ii face o adevarata amenintare pentru supravietuirea jucatorilor. Joc co-op – Jucatorii vor fi nevoiti sa interschimbe cele doua personaje pentru a depasi cosmarurile fie in modul single-player cu un partener AI sau online co-op. Foloseste forta lui Moira pentru a orbi temporar inamicul inainte sa-i scoata Claire. Resident
vg21686
119 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro