Lego Batman 3 Beyond Gotham Xbox360

Lego Batman 3 Beyond Gotham Xbox360

Mai multe detalii

99,00 lei

vg20433

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


LEGO Batman 3 Beyond Gotham Xbox360 este un joc de tip aventura lansat de Warner Bros Entertainment Limited in data de 11/14/2014, disponibil pentru Pc, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360, Xbox One, Nintendo 3Ds si Nintendo Wii U.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham, Caped Crusader se alatura fortelor cu super eroii universului DC Comics si explodeaza spatiul cosmic pentru a-l opri pe maleficul Brainiac sa distruga Pamantul. Folosind puterea Lantern Rings, Brainiac micsoreaza lumile pentru a le adauga la colectia de orase in miniatura din tot universul. Acum, cei mai mari super eroi si cele mai viclene personajele negative trebuie sa se uneasca si sa calatoreasca spre diferite lumi Lantern pentru a colecta Lantern Rings si sa il opreasca pe Brainiac inainte sa fie prea tarziu.

Intra in lupta spatiala incitanta

Lupta in spatiu: Pentru prima data, lupta cu Batman si aliatii sai in spatiul cosmic si in diferite lumi Lantern, inclusiv Cyborg, Solomon Grundy si altele.

Poveste unica cu intorsaturi: Deghizari surprinzatoare, abilitatilea de control a mintii a lui Brainiac si puterea inelelor Lantern aud o noua intorsatura pentru personajele pe care ai crezut ca le cunosti.
 
Vei dispune de abilitati de control al mintii

Hackuieste calculatoare terminale: intra intr-o lume virtuala sa scapi din labirinturi, lupta in arene si concureaza sa gasesti codul.

Bat-tastic Gadget Wheel: cu o simpla apasare a butonului, alege su upgradeaza costumatia si abilitatile personajelor.

O varietate de locatii iconice: Viziteaza Sala de Justitie, Pestera lui Batman si Turnul de Veghe pentru a accesa magazine, camere trofeu si personalizator de eroi si vehicule.

Iti poti personaliza personajul dupa bunul plac

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lego Batman 3 Beyond Gotham Xbox360

Lego Batman 3 Beyond Gotham Xbox360

Lego Batman 3 Beyond Gotham Xbox360

Scrieți-vă părerea

Lego Batman 3 Beyond Gotham Xbox360 LEGO Batman 3 Beyond Gotham Xbox360  este un joc de tip aventura lansat de Warner Bros Entertainment Limited in data de 11/14/2014, disponibil pentru Pc, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360, Xbox One, Nintendo 3Ds si Nintendo Wii U. In LEGO Batman 3: Beyond Gotham , Caped Crusader se alatura fortelor cu super eroii universului DC Comics si explodeaza spatiul cosmic pentru a-l opri pe maleficul Brainiac sa distruga Pamantul. Folosind puterea Lantern Rings, Brainiac micsoreaza lumile pentru a le adauga la colectia de orase in miniatura din tot universul. Acum, cei mai mari super eroi si cele mai viclene personajele negative trebuie sa se uneasca si sa calatoreasca spre diferite lumi Lantern pentru a colecta Lantern Rings si sa il opreasca pe Brainiac inainte sa fie prea tarziu. Lupta in spatiu : Pentru prima data, lupta cu Batman si aliatii sai in spatiul cosmic si in diferite lumi Lantern, inclusiv Cyborg, Solomon Grundy si altele. Poveste unica cu intorsaturi : Deghizari surprinzatoare, abilitatilea de control a mintii a lui Brainiac si puterea inelelor Lantern aud o noua intorsatura pentru personajele pe care ai crezut ca le cunosti.   Hackuieste calculatoare terminale : intra intr-o lume virtuala sa scapi din labirinturi, lupta in arene si concureaza sa gasesti codul. Bat-tastic Gadget Wheel:  cu o simpla apasare a butonului, alege su upgradeaza costumatia si abilitatile personajelor. O varietate de locatii iconice : Viziteaza Sala de Justitie, Pestera lui Batman si Turnul de Veghe pentru a accesa magazine, camere trofeu si personalizator de eroi si vehicule. Lego
vg20433
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro