Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One

Mai multe detalii

289,00 lei

vg16962

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One este un joc de tip actiune shooter lansat de Konami in data de 9/1/2015, disponibil pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 si PlayStation 3.

Metal Gear Solid V este plasat in anul 1984, la noua ani dupa evenimentele din Ground Zero, si-l are in prim plan pe Big Boss care-si revine dintr-o coma prelungita. Vocea personajului principal va fi interpretata de actorul Kiefer Sutherland, care-l va inlocui pe David Hayter dupa 15 ani de colaborare. Se pare ca Big Boss va evada din spitalul in care a fost internat, fiind vizibil afectat de anii de coma. Chiar daca in trailer apar balene in flacari, Hideo Kojima a declarat ca MGS5 va avea un echilibru intre realitate si fantezie. De asemena, Kojima a afirmat ca-si doreste ca Metal Gear Solid V sa fie ultimul joc din serie la care lucreaza, dupa ce a dat nastere intregii francize in anul 1987. 

Metal Gear Solid V ofera jucatorilor sansa de a-si construi arme si item - uri pentru baza. De asemenea, jucatorii vor putea sa acceseze baza de pe telefonul smartphone din lumea reala. 
 

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One

Scrieți-vă părerea

Metal Gear Solid V The Phantom Pain Xbox One Metal Gear Solid V The Phantom Pain  Xbox One  este un joc de tip actiune shooter lansat de Konami in data de 9/1/2015, disponibil pentru Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 si PlayStation 3. Metal Gear Solid V  este plasat in anul 1984, la noua ani dupa evenimentele din Ground Zero, si-l are in prim plan pe Big Boss care-si revine dintr-o coma prelungita. Vocea personajului principal va fi interpretata de actorul Kiefer Sutherland, care-l va inlocui pe David Hayter dupa 15 ani de colaborare. Se pare ca Big Boss va evada din spitalul in care a fost internat, fiind vizibil afectat de anii de coma. Chiar daca in trailer apar balene in flacari, Hideo Kojima a declarat ca MGS5 va avea un echilibru intre realitate si fantezie. De asemena, Kojima a afirmat ca-si doreste ca Metal Gear Solid V sa fie ultimul joc din serie la care lucreaza, dupa ce a dat nastere intregii francize in anul 1987.  Metal Gear Solid V  ofera jucatorilor sansa de a-si construi arme si item - uri pentru baza. De asemenea, jucatorii vor putea sa acceseze baza de pe telefonul smartphone din lumea reala.    Metal
vg16962
289 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro