Splatoon Nintendo Wii U

Splatoon Nintendo Wii U

Mai multe detalii

219,00 lei

vg21804

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Splatoon Nintendo Wii U este un joc de tip aventura lansat deNintendo in data de10/15/2015, disponibil pentruNintendo Wii U.
Stropeste inamicii si revendica-ti gazonul ca personaje care scuipa cerneala ca si caracatitele numite Inklings in noul joc de actiune third person shooter. Provoaca-ti prietenii la meciuri haotice patru-pe-patru, in care scopul este de a-ti imprastia cerneala in cat mai multe locuri posibile si a-ti revendica gazonul, in timp ce te scufunzi strategic in culorile echipei tale si iti explodezi inamicii. Acesta este o actiune third person shooter colorata si haotica.
Caracteristici:
- Intra in echipa si provoaca alte echipe la actiune intr-o batalie plina de actiune pentru a acoperi nivelurile cu cat mai multa cerneala. Spreiaza peretii pentru a accesa zone greu de patruns.
- Acoperind mai multe teritorii cu cerneala, deblochezi arme care pot fi folosite pentru a ataca rivalii sau pentru a acoperi si mai multe gazon.
- Strategia este totul. Infrange inamicii stropindu-i intr-o explozie de cerneala, acoperind si mai mult gazon pentru echipa ta. Dar alege intelept: Jucatorii care merg numai dupa inamici si-ar putea gasi gazonul redecorat in culorile inamicilor.
- Umble rezervoarele de cerneala, ascunde-te de adversari sau misca-te repede prin transformarea intr-un calmar si scufunda-te in cerneala prin apasarea butonului.
- Alege dintre optiuni multiple de control pe controllerul Game Pad Wii U, inclusiv folosind control giroscopic pentru a te uita prin jur, permitand o mai buna viteza si control.
- Intra online si lupta in meciuri patru la patru.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Splatoon Nintendo Wii U

Splatoon Nintendo Wii U

Splatoon Nintendo Wii U

Scrieți-vă părerea

Splatoon Nintendo Wii U Splatoon Nintendo Wii U este un joc de tip aventura lansat deNintendo in data de10/15/2015, disponibil pentruNintendo Wii U. Stropeste inamicii si revendica-ti gazonul ca personaje care scuipa cerneala ca si caracatitele numite Inklings in noul joc de actiune third person shooter. Provoaca-ti prietenii la meciuri haotice patru-pe-patru, in care scopul este de a-ti imprastia cerneala in cat mai multe locuri posibile si a-ti revendica gazonul, in timp ce te scufunzi strategic in culorile echipei tale si iti explodezi inamicii. Acesta este o actiune third person shooter colorata si haotica. Caracteristici : - Intra in echipa si provoaca alte echipe la actiune intr-o batalie plina de actiune pentru a acoperi nivelurile cu cat mai multa cerneala. Spreiaza peretii pentru a accesa zone greu de patruns. - Acoperind mai multe teritorii cu cerneala, deblochezi arme care pot fi folosite pentru a ataca rivalii sau pentru a acoperi si mai multe gazon. - Strategia este totul. Infrange inamicii stropindu-i intr-o explozie de cerneala, acoperind si mai mult gazon pentru echipa ta. Dar alege intelept: Jucatorii care merg numai dupa inamici si-ar putea gasi gazonul redecorat in culorile inamicilor. - Umble rezervoarele de cerneala, ascunde-te de adversari sau misca-te repede prin transformarea intr-un calmar si scufunda-te in cerneala prin apasarea butonului. - Alege dintre optiuni multiple de control pe controllerul Game Pad Wii U, inclusiv folosind control giroscopic pentru a te uita prin jur, permitand o mai buna viteza si control. - Intra online si lupta in meciuri patru la patru. Splatoon
vg21804
219 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro