Udraw Pictionary Nintendo Wii

Udraw Pictionary Nintendo Wii

Mai multe detalii

79,00 lei

vg7576

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Bine ai venit in lumea Pictionary, prin jocul uDraw Pictionary Wii! Ghiceste cuvinte pe baza schitelor create de alti membri ai echipei tale. Cuvintele pot fi obiecte, persoane, actiuni, locuri, animale sau chiar concepte „dificile”. Nu trebuie sa fi un artist pentru a juca: tot ce iti trebuie este putina imaginatie si accesoriul tableta uDraw!

- ai peste 3000 de indicii
- ai la dispozitie mai multe stiluri de desen, unelte si culori
- 3 moduri de joc: Pictionary game show, Pictionary Mania si Free Draw

THQ ti-a pus la dispozitie acum, modul in care se pot salva creatiile grafice realizate cu tableta uDraw Wii pe un card SD. Astfel:

Nimic nu este mai usor decat sa iti salvezi creatiile uDraw si sa le vizualizezi pe un PC sau sa le postezi pe Facebook. Trebuie sa urmezi cativa pasi foarte simpli:

- Pasul 1: introdu un card SD (cum sunt cele utilizate pentru camerele foto digitale) in slotul dedicat, din partea frontala a consolei Nintendo Wii.

- Pasul 2: in timp ce vizualizezi desenul/pictura pe ecranul TV-ului, selecteaza simbolul „Options”, ce are forma unui dosar.

- Pasul 3: selecteaza apoi „Snapshot”, ce are forma unei camere foto, si alege rezolutia (fie „Hi”, fie „Low”).

- Pasul 4: extrage cardul SD din consola Nintendo Wii si introdu-l in slotul dedicat al PC-ului. Vei gasi desenul/pictura realizat cu uDraw in directorul „Private” de pe card.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Udraw Pictionary Nintendo Wii

Udraw Pictionary Nintendo Wii

Udraw Pictionary Nintendo Wii

Scrieți-vă părerea

Udraw Pictionary Nintendo Wii Bine ai venit in lumea Pictionary, prin jocul uDraw Pictionary Wii ! Ghiceste cuvinte pe baza schitelor create de alti membri ai echipei tale. Cuvintele pot fi obiecte, persoane, actiuni, locuri, animale sau chiar concepte „dificile”. Nu trebuie sa fi un artist pentru a juca: tot ce iti trebuie este putina imaginatie si accesoriul tableta uDraw! - ai peste 3000 de indicii - ai la dispozitie mai multe stiluri de desen, unelte si culori - 3 moduri de joc: Pictionary game show, Pictionary Mania si Free Draw THQ ti-a pus la dispozitie acum, modul in care se pot salva creatiile grafice realizate cu tableta uDraw Wii pe un card SD. Astfel: Nimic nu este mai usor decat sa iti salvezi creatiile uDraw si sa le vizualizezi pe un PC sau sa le postezi pe Facebook. Trebuie sa urmezi cativa pasi foarte simpli: - Pasul 1: introdu un card SD (cum sunt cele utilizate pentru camerele foto digitale) in slotul dedicat, din partea frontala a consolei Nintendo Wii. - Pasul 2: in timp ce vizualizezi desenul/pictura pe ecranul TV-ului, selecteaza simbolul „Options”, ce are forma unui dosar. - Pasul 3: selecteaza apoi „Snapshot”, ce are forma unei camere foto, si alege rezolutia (fie „Hi”, fie „Low”). - Pasul 4: extrage cardul SD din consola Nintendo Wii si introdu-l in slotul dedicat al PC-ului. Vei gasi desenul/pictura realizat cu uDraw in directorul „Private” de pe card. Udraw
vg7576
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

6 alte produse din aceași categorie: