The Sims 3 Nintendo Wii

The Sims 3 Nintendo Wii

Mai multe detalii

129,00 lei

vg4189

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

The Sims 3 Nintendo Wiieste un joc de tip family educativ simulator de viata reala lansat deElectronic Artsin data de11/12/2010, disponibil pentru PC,PlayStation 3, Xbox360,Nintendo 3DS, Nintendo DSsi Nintendo Wii.

Job-urile disponibile vor fi ca si pâna acum politics, criminal, military, science, chef si entertainment, însa în Sims 3 fiecare job se va divide în diferite ramuri . Spre exemplu, daca doua Sim-uri lucreaza în acelasi domeniu, fiecare poate promova în mod diferit si în momentul în care au atins apogeul, pot primi în continuare mariri de salariu. În plus, Sim-urile vor putea lucra si part-time sau peste program daca vor sa câstige mai multi bani. Fiecare domeniu de lucru are o cladire în oras. Sim-urile se pot angaja la un job disponibil în respectiva cladire si chiar daca în timpul programului de lucru ele sunt ascunse în cladire, jucatorul le poate influenta comportamentul într-o anumita masura. Copiii si adolescentii vor merge în continuare la scoala, dar acum îsi pot face temele pe calculator sau cu ajutorul cartilor din biblioteca la fel ca în University.

La crearea unui Sim vom avea de ales o multime de trasaturi unice, bine definite vizual: greutate, musculatura, par, îmbracaminte, ochi, trasaturi rasiale etc. Se vor putea adauga chiar si pistrui . Bratele si picioarele se vor defini separat în functie de greutate si musculatura, iar tonurile pielii vor fi complexe, în loc de patru nuante ca în Sims 2.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

The Sims 3 Nintendo Wii

The Sims 3 Nintendo Wii

The Sims 3 Nintendo Wii

Scrieți-vă părerea

The Sims 3 Nintendo Wii The Sims 3 Nintendo Wii este un joc de tip family educativ simulator de viata reala lansat deElectronic Artsin data de11/12/2010, disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox360,Nintendo 3DS, Nintendo DSsi Nintendo Wii. Job-urile disponibile vor fi ca si pâna acum politics, criminal, military, science, chef si entertainment, însa în Sims 3 fiecare job se va divide în diferite ramuri . Spre exemplu, daca doua Sim-uri lucreaza în acelasi domeniu, fiecare poate promova în mod diferit si în momentul în care au atins apogeul, pot primi în continuare mariri de salariu. În plus, Sim-urile vor putea lucra si part-time sau peste program daca vor sa câstige mai multi bani. Fiecare domeniu de lucru are o cladire în oras. Sim-urile se pot angaja la un job disponibil în respectiva cladire si chiar daca în timpul programului de lucru ele sunt ascunse în cladire, jucatorul le poate influenta comportamentul într-o anumita masura. Copiii si adolescentii vor merge în continuare la scoala, dar acum îsi pot face temele pe calculator sau cu ajutorul cartilor din biblioteca la fel ca în University. La crearea unui Sim vom avea de ales o multime de trasaturi unice, bine definite vizual: greutate, musculatura, par, îmbracaminte, ochi, trasaturi rasiale etc. Se vor putea adauga chiar si pistrui . Bratele si picioarele se vor defini separat în functie de greutate si musculatura, iar tonurile pielii vor fi complexe, în loc de patru nuante ca în Sims 2. The
vg4189
129 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

6 alte produse din aceași categorie: