Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii

Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii

Mai multe detalii

139,00 lei

vg5080

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii este un joc de tip actiune lansat deNintendo in daat de12/8/2006, disponibil pentru Nintendo Wii.

Link, un tanar crescut ca un certaret intr-un sat micut, este trimis de catre primarul satului, sa mearga pe priscurile din Hyrule. Acesta, porneste la drum, lasand in urma soarta sumbra care s-a pogorat asupra regatului.

De indata ce intra in taramul Twilight Realm, care a acoperit Hyrule, el se transforma intr-un lup si este capturat. O figura misterioasa, numita Midna, il ajuta sa scape. Cu ajutorul magiei sale, ei pornesc sa elibereze taramul de umbre.

Personaje: Link, Zelda, Midna si multe altele, atat vechi cat si noi.

Link trebuie sa exploreze vastul taram din Hyrule si sa descopere misterul din spatele plonjarii sale in intuneric. In timp ce face asta, el trebuie sa apeleze la ajutorul prietenilor sai, sa rezolve puzzle-uri si sa isi croiasca drum prin lupta, prin adancurile temnitelor periculoase. In Twilight Realm, va trebui sa se foloseasca de abilitatile sale de lup si de magia Midnei pentru a aduce lumina pe teritoriu.

Puteri, arme, miscari si caracteristici speciale: Pe langa sabia si scutul sau de incredere, Link isi va folosi arcul cu sageti, va lupta calare si va folosi o multime de de alte obiecte, atat noi cat si vechi.

Caracteristici:

- Cand Link calatoreste pe taramul Twilight, se transforma in lup si curata taramul cu ajutorul unei fete misterioase, Midna. Folosind puterea si posibilitatea de control unica a consolei Wii, The Legend of Zelda: Twilight Princess prezinta un control incredibil de tintire precisa folosind telecomanda Wii;

- telecomanda Wii si controller-ul Nunchuk sunt folosite pentru o varietate de activitati (pescuit si atacuri speciale cu sabia)

- jucatorii intra in lupta impotriva multimii de creaturi murdare, intr-un mod unic si anume, calarind, unde va trebui sa infranga boss-i imensi care trebuiesc vazuti ca sa fie crezuti;

- multe puzzle-uri sunt intre Link si indeplinirea quest-urilor, de aceea jucatorii vor trebui sa isi antreneze inteligenta atunci cand vaneaza arme si obiecte.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii

Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii

Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii

Scrieți-vă părerea

Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii Legend Of Zelda Twilight Princess Nintendo Wii este un joc de tip actiune lansat deNintendo in daat de12/8/2006, disponibil pentru Nintendo Wii. Link, un tanar crescut ca un certaret intr-un sat micut, este trimis de catre primarul satului, sa mearga pe priscurile din Hyrule. Acesta, porneste la drum, lasand in urma soarta sumbra care s-a pogorat asupra regatului. De indata ce intra in taramul Twilight Realm , care a acoperit Hyrule, el se transforma intr-un lup si este capturat. O figura misterioasa, numita Midna, il ajuta sa scape. Cu ajutorul magiei sale, ei pornesc sa elibereze taramul de umbre. Personaje: Link, Zelda, Midna si multe altele, atat vechi cat si noi. Link trebuie sa exploreze vastul taram din Hyrule si sa descopere misterul din spatele plonjarii sale in intuneric. In timp ce face asta, el trebuie sa apeleze la ajutorul prietenilor sai, sa rezolve puzzle-uri si sa isi croiasca drum prin lupta, prin adancurile temnitelor periculoase. In Twilight Realm , va trebui sa se foloseasca de abilitatile sale de lup si de magia Midnei pentru a aduce lumina pe teritoriu. Puteri, arme, miscari si caracteristici speciale: Pe langa sabia si scutul sau de incredere, Link isi va folosi arcul cu sageti, va lupta calare si va folosi o multime de de alte obiecte, atat noi cat si vechi. Caracteristici: - Cand Link calatoreste pe taramul Twilight , se transforma in lup si curata taramul cu ajutorul unei fete misterioase, Midna. Folosind puterea si posibilitatea de control unica a consolei Wii, The Legend of Zelda: Twilight Princess prezinta un control incredibil de tintire precisa folosind telecomanda Wii; - telecomanda Wii si controller-ul Nunchuk sunt folosite pentru o varietate de activitati (pescuit si atacuri speciale cu sabia) - jucatorii intra in lupta impotriva multimii de creaturi murdare, intr-un mod unic si anume, calarind, unde va trebui sa infranga boss-i imensi care trebuiesc vazuti ca sa fie crezuti; - multe puzzle-uri sunt intre Link si indeplinirea quest-urilor, de aceea jucatorii vor trebui sa isi antreneze inteligenta atunci cand vaneaza arme si obiecte. Legend
vg5080
139 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro