Ridge Racer Psp

Ridge Racer Psp

Mai multe detalii

69,00 lei

vg8474

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Ridge Racer PSP este un joc de tip curse auto lansat deNamco Bandai in data de9/1/2005, disponibil pentru PlayStation Portable.

In Ridge Racer, circuitele din variantele anterioare sunt combinate cu noi trasee. Vechile masini sunt reintroduse alaturi de noile motoare. Coloana sonora din alte titluri Ridge este reinviata, remixata si intinerita prin adaugirea unor noi piese techno, pentru a pastra stilul hardcore Ridge Racer.

Ridge Racers nu se lauda doar cu o rata a frame-urilor rapida si intensa, dar reuseste sa surprinda si cu un nivel mare de detaliere. Pentru cei care care utilizeaza PSP-ul, Ridge Racers reprezinta jocul perfect pentru a-si demonstra talentele.

Dar Ridge Racers nu inseamna doar grafica. Modul de joc "World Tour" te conduce printr-o serie de curse din ce in ce mai dificile. Vei intalni gradual din ce in ce mai multe trasee si masini in Tur, iar orele vor trece cu usurinta in acest mod. Noile facilitati ale Sony de joc WiFi multiplayer pentru pana la opt jucatori reprezinta viitorul actiunii portabile in multiplayer.

Totusi, poate ca cel mai remarcabil aspect al acestei renasteri a Ridge Racer este o noua optiune de joc: nitro. Atunci cand este necesar, o scurta apasare a butonului R iti va relansa motorul.

Seria de curse de la Namco imprimã din ritmul pe o noua consola Sony. Ridge Racers reprezinta pachetul complet: tot ceea ce a fost inainte este prezentat intr-un nou format proaspat si este sustinut de introducerea unor noi caracteristici.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Ridge Racer Psp

Ridge Racer Psp

Ridge Racer Psp

Scrieți-vă părerea

Ridge Racer Psp Ridge Racer PSP este un joc de tip curse auto lansat deNamco Bandai in data de9/1/2005, disponibil pentru PlayStation Portable. In Ridge Racer , circuitele din variantele anterioare sunt combinate cu noi trasee. Vechile masini sunt reintroduse alaturi de noile motoare. Coloana sonora din alte titluri Ridge este reinviata, remixata si intinerita prin adaugirea unor noi piese techno, pentru a pastra stilul hardcore Ridge Racer . Ridge Racers nu se lauda doar cu o rata a frame-urilor rapida si intensa, dar reuseste sa surprinda si cu un nivel mare de detaliere. Pentru cei care care utilizeaza PSP-ul, Ridge Racers reprezinta jocul perfect pentru a-si demonstra talentele. Dar Ridge Racers nu inseamna doar grafica. Modul de joc "World Tour" te conduce printr-o serie de curse din ce in ce mai dificile. Vei intalni gradual din ce in ce mai multe trasee si masini in Tur, iar orele vor trece cu usurinta in acest mod. Noile facilitati ale Sony de joc WiFi multiplayer pentru pana la opt jucatori reprezinta viitorul actiunii portabile in multiplayer. Totusi, poate ca cel mai remarcabil aspect al acestei renasteri a Ridge Racer este o noua optiune de joc: nitro. Atunci cand este necesar, o scurta apasare a butonului R iti va relansa motorul. Seria de curse de la Namco imprimã din ritmul pe o noua consola Sony. Ridge Racers reprezinta pachetul complet: tot ceea ce a fost inainte este prezentat intr-un nou format proaspat si este sustinut de introducerea unor noi caracteristici. Ridge
vg8474
69 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

15 alte produse din aceași categorie: