Driver 76 Psp

Driver 76 Psp

Mai multe detalii

69,00 lei

vg8152

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Driver 76 Psp este un joc de tip curse auto moto lansat deUbisoft in data de5/11/2007, disponibil pentru PlayStation Portable.

Fidel spiritului marcii, Driver 76 le va oferi gamerilor atat posibilitatea de a se intrece in curse spectaculoase intr-un spatiu deschis, cat si de a se plimba prin acest spatiu. Purtat inapoi in timp in atmosfera anilor 70, jucatorul va avea de parcurs 27 de misiuni organizate in sase scenarii principale. Pe langa acestea, ei pot accepta si misiuni secundare pentru a castiga banii necesari la modificarea autovehiculelor. Mai mult, Driver 76 este prevazut cu un mod multiplayer complex si o serie de mini-jocuri care merg de la simple intreceri de strada pana la curse mortale in modul Destruction Derby.

Elemente cheie:

° Continut inedit dezvoltat exclusiv pentru PSP – 27 de misiuni create special pentru PSP.
° Actiune anterioara celei din Driver® Parallel Lines – anul desfasurarii este 1976, cu doi ani inaintea intamplarilor din Driver Parallel Lines.
° Jocuri in mod multiplayer si continut suplimentar ce poate fi descarcat online – jocurile multiplayer cuprind moduri precum Street Racing, Destruction Derby, Pink Slip Racing si Swap Meet. Puteti descarca diverse elemente care va vor ajuta sa va personalizati masinile din garaj.
° Posibilitate de modificare a masinilor – Puteti colectiona modelele preferate si puteti accepta diverse locuri de munca pentru a castiga bani ca sa le imbunatatiti.
° Curse de mare viteza, in stil hollywoodian – Participati la curse de mare viteza. Va puteti « tuna » masinile cumparandu-va piese speciale care va vor spori viteza.
° Peisaje din New York-ul anilor ’70 – Bucurati-va de modelele de masini si hainele specifice anilor 70 si plimbati-va prin New York-ul acelor vremuri, pornind din Jersy pana la Coney Island.
° Muzica specifica anilor ’70– Patrundeti in atmosfera anilor ’70, ascultand piesele celebre ale acelei decade.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Driver 76 Psp

Driver 76 Psp

Driver 76 Psp

Scrieți-vă părerea

Driver 76 Psp Driver 76 Psp este un joc de tip curse auto moto lansat deUbisoft in data de5/11/2007, disponibil pentru PlayStation Portable. Fidel spiritului marcii, Driver 76 le va oferi gamerilor atat posibilitatea de a se intrece in curse spectaculoase intr-un spatiu deschis, cat si de a se plimba prin acest spatiu. Purtat inapoi in timp in atmosfera anilor 70, jucatorul va avea de parcurs 27 de misiuni organizate in sase scenarii principale. Pe langa acestea, ei pot accepta si misiuni secundare pentru a castiga banii necesari la modificarea autovehiculelor. Mai mult, Driver 76 este prevazut cu un mod multiplayer complex si o serie de mini-jocuri care merg de la simple intreceri de strada pana la curse mortale in modul Destruction Derby. Elemente cheie: ° Continut inedit dezvoltat exclusiv pentru PSP – 27 de misiuni create special pentru PSP. ° Actiune anterioara celei din Driver® Parallel Lines – anul desfasurarii este 1976, cu doi ani inaintea intamplarilor din Driver Parallel Lines. ° Jocuri in mod multiplayer si continut suplimentar ce poate fi descarcat online – jocurile multiplayer cuprind moduri precum Street Racing, Destruction Derby, Pink Slip Racing si Swap Meet. Puteti descarca diverse elemente care va vor ajuta sa va personalizati masinile din garaj. ° Posibilitate de modificare a masinilor – Puteti colectiona modelele preferate si puteti accepta diverse locuri de munca pentru a castiga bani ca sa le imbunatatiti. ° Curse de mare viteza, in stil hollywoodian – Participati la curse de mare viteza. Va puteti « tuna » masinile cumparandu-va piese speciale care va vor spori viteza. ° Peisaje din New York-ul anilor ’70 – Bucurati-va de modelele de masini si hainele specifice anilor 70 si plimbati-va prin New York-ul acelor vremuri, pornind din Jersy pana la Coney Island. ° Muzica specifica anilor ’70– Patrundeti in atmosfera anilor ’70, ascultand piesele celebre ale acelei decade. Driver
vg8152
69 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

15 alte produse din aceași categorie: