Burnout Legends Psp

Burnout Legends Psp

Mai multe detalii

63,20 lei

vg5009

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Burnout Legends Psp este un joc de tip curse auto lansat de Electronic Arts in data de 9/16/2005, disponibil pentru PlayStation Portable.

Forteaza limitele condusului periculos in acest nou joc ce iti va ridica nivelul adrenalinei acolo unde nu a mai ajuns niciodata.

Burnout Legends ridica stacheta jocurilor de tip anarhie auto. Combina marca seriei de viteza, distrugere si adancime cu elemente exclusive pentru PSP, imbunatatiri ale jocului si conectivitatii. Jucatorii au la dispozitie opt moduri de joc, printre care ciocniri, curse de masini si urmariri cu jucatori via WiFi, precum si o optiune Gameshare ce permite jucatorilor sa foloseasca wireless un nivel demo al jocului prietenilor.

Creat de Criterion Games, Burnout Legends aduce versiunea de ultima ora a celor mai explozive momente din Burnout, Burnout 2 Point of impact si Burnout 3 Takedown, cu noi jocuri, masini noi si noi surprize.

"Burnout Legends este jocul perfect de rapiditate pentru PSP", a afirmat Alex Ward, director de creatie, Criterion Games. "Oricine a jucat Burnout poate sa va spuna ca un accident de 30 de secunde poate fi la fel de satisfacator ca o sesiune de doua ore - aceasta este emblema unui joc perfect pentru PSP."

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Burnout Legends Psp

Burnout Legends Psp

Burnout Legends Psp

Scrieți-vă părerea

Burnout Legends Psp Burnout Legends Psp este un joc de tip curse auto lansat de Electronic Arts in data de 9/16/2005, disponibil pentru PlayStation Portable. Forteaza limitele condusului periculos in acest nou joc ce iti va ridica nivelul adrenalinei acolo unde nu a mai ajuns niciodata. Burnout Legends ridica stacheta jocurilor de tip anarhie auto. Combina marca seriei de viteza, distrugere si adancime cu elemente exclusive pentru PSP, imbunatatiri ale jocului si conectivitatii. Jucatorii au la dispozitie opt moduri de joc, printre care ciocniri, curse de masini si urmariri cu jucatori via WiFi, precum si o optiune Gameshare ce permite jucatorilor sa foloseasca wireless un nivel demo al jocului prietenilor. Creat de Criterion Games, Burnout Legends aduce versiunea de ultima ora a celor mai explozive momente din Burnout , Burnout 2 Point of impact si Burnout 3 Takedown , cu noi jocuri, masini noi si noi surprize. "Burnout Legends este jocul perfect de rapiditate pentru PSP", a afirmat Alex Ward, director de creatie, Criterion Games. "Oricine a jucat Burnout poate sa va spuna ca un accident de 30 de secunde poate fi la fel de satisfacator ca o sesiune de doua ore - aceasta este emblema unui joc perfect pentru PSP." Burnout
vg5009
63.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro

15 alte produse din aceași categorie: