Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp

Mai multe detalii

59,00 lei

vg21875

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Pirates Of The Caribbean At Worlds End PSPeste un joc de tip aventura lansat deDisney Interactive in data de 5/25/2007, disponibil pentru PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox360 si Nintendo Wii.

Pirates of the Caribbean At World's End este un Historic Action Adventure Game. Jocul urmareste povestea filmului cu acelasi nume. Personajele din joc sunt: Capitanul Jack Sparrow, Will Turner si frumoasa Elizabeth Swann. Fiecare dintre aceste personaje are un atac special si se foloseste de arme intr-un mod doar de ei stiut. Misiunea principala a celor 3 eroi este unirea cu inamicul lor de moarte, care acum trebuie sa ii ajute, Barbarossa si sa lupte atat pe mare cat si pe uscat impotriva britanicilor intr-un loc misterios numit World's End. Jucatorul are posibilitati multiple, acesta poate sa isi personalizeze eroul si sa-i atribuie anumite puncte de experienta, dexteritate etc. In functie de cum avanseaza in joc aceste abilitati cresc treptat. Grafica jocului este una bine lucrata iar muzica este specifica jocurilor cu pirati.

 
Producator

Producator Disney

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp

Scrieți-vă părerea

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp Pirates Of The Caribbean At Worlds End PSP este un joc de tip aventura lansat deDisney Interactive in data de 5/25/2007, disponibil pentru PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox360 si Nintendo Wii. Pirates of the Caribbean At World's End este un Historic Action Adventure Game. Jocul urmareste povestea filmului cu acelasi nume. Personajele din joc sunt: Capitanul Jack Sparrow , Will Turner si frumoasa Elizabeth Swann. Fiecare dintre aceste personaje are un atac special si se foloseste de arme intr-un mod doar de ei stiut. Misiunea principala a celor 3 eroi este unirea cu inamicul lor de moarte, care acum trebuie sa ii ajute, Barbarossa si sa lupte atat pe mare cat si pe uscat impotriva britanicilor intr-un loc misterios numit World's End. Jucatorul are posibilitati multiple, acesta poate sa isi personalizeze eroul si sa-i atribuie anumite puncte de experienta, dexteritate etc. In functie de cum avanseaza in joc aceste abilitati cresc treptat. Grafica jocului este una bine lucrata iar muzica este specifica jocurilor cu pirati. Pirates
vg21875
59 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro