Lego Harry Potter Years 1-4 Psp

Lego Harry Potter Years 1-4 Psp

Mai multe detalii

59,00 lei

vg3750

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Lego Harry Potter Years 1-4 PSP este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Warner Bros Games in data de 6/25/2010, disponibil pentru  PC, PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii si Nintendo DS.

Datorita succesului pe care il au cele mai populare francize din cultura moderna o translatare in lumea Lego, a venit vremea si tanarului vrajitor Harry Potter sa apara in lumea colorata a caramizilor daneze cu jocul Lego Harry Potter: Years 1-4 PSP.

Lego Harry Potter: Years 1-4 PSP ne spune povestea faimosului vrajitor dar cu amprenta tipica Lego. Povestea urmareste primele patru parti: Piatra Filozofala, Camera Secretelor, Prozonier la Azkaban si Pocalul de Foc. Nu este prima data cand scoala de vrajitorie Hogwarts este recreata intr-un joc video, dar are farmecul lui cand iti vezi personajele preferate transformate in caractere patratoase cu capetele galbene.

Umorul tipic dn Lego Harry Potter: Years 1-4 PSP atat pentru Harry Potter cat si pentru Lego este si el prezent si va face aventura si mai distractiva. Muzica a fost imprumutata de la filme pentru a aduce si atmosfera cinematica ce s-a bucurat de un succes enorm.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lego Harry Potter Years 1-4 Psp

Lego Harry Potter Years 1-4 Psp

Lego Harry Potter Years 1-4 Psp

Scrieți-vă părerea

Lego Harry Potter Years 1-4 Psp Lego Harry Potter Years 1-4 PSP  este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Warner Bros Games in data de 6/25/2010, disponibil pentru  PC, PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii si Nintendo DS. Datorita succesului pe care il au cele mai populare francize din cultura moderna o translatare in lumea Lego, a venit vremea si tanarului vrajitor Harry Potter sa apara in lumea colorata a caramizilor daneze cu jocul  Lego Harry Potter: Years 1-4 PSP . Lego Harry Potter: Years 1-4 PSP  ne spune povestea faimosului vrajitor dar cu amprenta tipica Lego. Povestea urmareste primele patru parti: Piatra Filozofala, Camera Secretelor, Prozonier la Azkaban si Pocalul de Foc. Nu este prima data cand scoala de vrajitorie Hogwarts este recreata intr-un joc video, dar are farmecul lui cand iti vezi personajele preferate transformate in caractere patratoase cu capetele galbene. Umorul tipic dn  Lego Harry Potter: Years 1-4 PSP  atat pentru Harry Potter cat si pentru Lego este si el prezent si va face aventura si mai distractiva. Muzica a fost imprumutata de la filme pentru a aduce si atmosfera cinematica ce s-a bucurat de un succes enorm. Lego
vg3750
59 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro