Hannah Montana Rock Out The Show Psp

Hannah Montana Rock Out The Show Psp

Mai multe detalii

47,20 lei

vg6663

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Hanna Montana vine in turneu si pe PlayStation Portable, iar tu esti invitatul special ce beneficiaza si de intrare in backstage! Hanna Montana Rock the Show este primul joc al mult-iubitei francize ce a fost dezvoltat si pentru PSP, iar fanii acesteia nu vor da doar semnalul de deschidere al show-ului ci vor fi si designer-ii fiecarui concert din fiecare oras, prezentand de pe scena cele 11 piese pe care Hanna le-a pregatit pentru acest turneu.
Jackson si Lilly te insotesc pentru a spori distractia si a te ajuta in turneu, in timp ce va indreptati spre cele sapte locatii de vis din intreaga lume unde vei sustine concerte.

* Concepe concertul tau asa cum il doresti, incepand de la modul in care arata scena pana la costumele si scenografia fiecarui concert in parte, lista de piese ce vor fi cantate, design-ul fiecarui aspect al show-ului si multe altele.
* Customizeaza outfit-ul Hannei dar si pe cele purtate de catre membrii orchestrei.
* Fii starul principal in spectacole aranjate si concepute de catre tine, pentru tine.
* Fii cel mai bun intr-o serie intreaga de mini-jocuri in care dansezi, canti din gura si la instrumente. In acest fel vei strange puncte ce te vor ajuta sa-ti imbogatesti garderoba si panoplia de efecte pentru concertele viitoare.

 
Producator

Producator Disney

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Hannah Montana Rock Out The Show Psp

Hannah Montana Rock Out The Show Psp

Hannah Montana Rock Out The Show Psp

Scrieți-vă părerea

Hannah Montana Rock Out The Show Psp Hanna Montana vine in turneu si pe PlayStation Portable, iar tu esti invitatul special ce beneficiaza si de intrare in backstage! Hanna Montana Rock the Show este primul joc al mult-iubitei francize ce a fost dezvoltat si pentru PSP, iar fanii acesteia nu vor da doar semnalul de deschidere al show-ului ci vor fi si designer-ii fiecarui concert din fiecare oras, prezentand de pe scena cele 11 piese pe care Hanna le-a pregatit pentru acest turneu. Jackson si Lilly te insotesc pentru a spori distractia si a te ajuta in turneu, in timp ce va indreptati spre cele sapte locatii de vis din intreaga lume unde vei sustine concerte. * Concepe concertul tau asa cum il doresti, incepand de la modul in care arata scena pana la costumele si scenografia fiecarui concert in parte, lista de piese ce vor fi cantate, design-ul fiecarui aspect al show-ului si multe altele. * Customizeaza outfit-ul Hannei dar si pe cele purtate de catre membrii orchestrei. * Fii starul principal in spectacole aranjate si concepute de catre tine, pentru tine. * Fii cel mai bun intr-o serie intreaga de mini-jocuri in care dansezi, canti din gura si la instrumente. In acest fel vei strange puncte ce te vor ajuta sa-ti imbogatesti garderoba si panoplia de efecte pentru concertele viitoare. Hannah
vg6663
47.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro