Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp

Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp

Mai multe detalii

79,00 lei

vg5022

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Grand Theft Auto Liberty City Stories Pspeste un joc de tip actiune lansat deTAKE 2 in data de10/27/2005, disponibil pentru PlayStation 2 si PlayStation Portable.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories
, continua seria de success Grand Theft Auto. Acesta este un Modern Action Adventure, in care jucatorul intra in pielea lui Toni Cipriani. Un tip care a trait pe strazi si care are legaturi cu lumea interlopa. Acesta este mana dreapta a mafiotului Salvatore Leone, pentru care lucreaza de ceva vreme. Toni, este trimis in tot felul de misiuni pentru a regla anumite conturi intre clanurile mafiote din oras. Misiunile jocului sunt foarte complexe, acestea avand obiective multiple. Jucatorul poate sa indeplineasca aceste obiective secundare doar daca doreste, fiecare obiectiv secundar ii aduce bani, si il face mult mai cautat de catre politie. Jocul are si misiuni de camuflaj, prin care se pune la incercare inventivitatea jucatorului. Armele din joc, sunt cele bine cunoscute, cu mici modificari. In joc exista peste 100 de pachete secrete, acestea contin bani, si alte obiecte valoroase.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp

Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp

Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp

Scrieți-vă părerea

Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp Grand Theft Auto Liberty City Stories Psp este un joc de tip actiune lansat de TAKE 2 in data de10/27/2005, disponibil pentru PlayStation 2 si PlayStation Portable. Grand Theft Auto: Liberty City Stories , continua seria de success Grand Theft Auto . Acesta este un Modern Action Adventure, in care jucatorul intra in pielea lui Toni Cipriani. Un tip care a trait pe strazi si care are legaturi cu lumea interlopa. Acesta este mana dreapta a mafiotului Salvatore Leone, pentru care lucreaza de ceva vreme. Toni, este trimis in tot felul de misiuni pentru a regla anumite conturi intre clanurile mafiote din oras. Misiunile jocului sunt foarte complexe, acestea avand obiective multiple. Jucatorul poate sa indeplineasca aceste obiective secundare doar daca doreste, fiecare obiectiv secundar ii aduce bani, si il face mult mai cautat de catre politie. Jocul are si misiuni de camuflaj, prin care se pune la incercare inventivitatea jucatorului. Armele din joc, sunt cele bine cunoscute, cu mici modificari. In joc exista peste 100 de pachete secrete, acestea contin bani, si alte obiecte valoroase. Grand
vg5022
79 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro