The Order 1886 Ps4

The Order 1886 Ps4

Mai multe detalii

181,30 lei

vg17077

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

The Order 1886 Ps4este un joc de tip role playing game lansat deSony in data de2/20/2015, disponibil exclusiv pentru PlayStation 4.

The Order: 1886 este un nou joc anuntat de Ready At Dawn Studios, care va fi lansat pentru Playstation 4. Actiunea jocului are loc in Londra, intr-o istorie paralela in care revolutia industriala a beneficiat de un salt major. Jucatorii vor prelua rolul unui cavaler al unui ordin stravechi care lupta pentru supravietuirea omenirii. Jocul va avea o desfasurare liniara, dezvoltatorii afirmand ca nu vor exista discrepante intre gameplay si insertiile cinematice.

Intregul decor pare desprins dintr-o combinatie intre Londra lui Sherlock Holmes si descoperirile tehnice din anii post WW2. Rezultatul este o lume steampunk intunecata, in care vor avea parte de trasuri, pusti, arme laser, linii de metrou suspendate, zepeline si sisteme radio de comunicatie.

Ready at Dawn Studios este o companie independenta din Irvine, California, care a mai lucrat la variantele handheld a unor jocuri celebre precum Dexter, God of War: Chains of Olympus si God of War: Ghost of Sparta.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

The Order 1886 Ps4

The Order 1886 Ps4

The Order 1886 Ps4

Scrieți-vă părerea

The Order 1886 Ps4 The Order 1886 Ps4 este un joc de tip role playing game lansat deSony in data de2/20/2015, disponibil exclusiv pentru PlayStation 4. The Order: 1886 este un nou joc anuntat de Ready At Dawn Studios, care va fi lansat pentru Playstation 4. Actiunea jocului are loc in Londra, intr-o istorie paralela in care revolutia industriala a beneficiat de un salt major. Jucatorii vor prelua rolul unui cavaler al unui ordin stravechi care lupta pentru supravietuirea omenirii. Jocul va avea o desfasurare liniara, dezvoltatorii afirmand ca nu vor exista discrepante intre gameplay si insertiile cinematice. Intregul decor pare desprins dintr-o combinatie intre Londra lui Sherlock Holmes si descoperirile tehnice din anii post WW2. Rezultatul este o lume steampunk intunecata, in care vor avea parte de trasuri, pusti, arme laser, linii de metrou suspendate, zepeline si sisteme radio de comunicatie. Ready at Dawn Studios este o companie independenta din Irvine, California, care a mai lucrat la variantele handheld a unor jocuri celebre precum Dexter, God of War: Chains of Olympus si God of War: Ghost of Sparta. The
vg17077
181.3 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro