Project Cars Ps4

Project Cars Ps4

Mai multe detalii

199,00 lei

vg21043

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Project CARS Ps4 este un joc de tip curse auto moto lansat de Namco Bandai in data de 5/7/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Wii U.

Project CARS este cel mai autentic, frumos, intens si avansat tehnic joc de curse de pe planeta.

Creeaza un pilot auto, alege dintr-o varietate de sporturi moto si urca o treapta inalta, tinteste o serie de Obiective Istorice si intra in Hall of Fame. Apoi testeaza-ti competentele online fie in curse competitive de weekend, provocari cu timp bazate pe panou cu liderii competitiei sau evenimente ale comunitati actualizate in mod continuu.

Dispunand de un grafic al clasei mondiale, dinamica timpului si sistemul meteo, tuning profund, functionalitate de pit stop, Project CARS lasa competitia in spate, in praf.

Autoturime, Motoare Sport, Formula 1, Karturi

Caracteristici:

Masini: O gama larga de autoturisme si motoare de sport, totul de la masini de teren, US muscle si super masini, la GT, Prototipuri Le Mans, masini de formula 1, chiar si karturi – oricare ar fi pasiunea ta, exista ceva perfect pentru tine!

Cariera: Creeaza un sofer, alege o masina sport si semneaza primul tau contract. Reuseste si vei primi mai multe oferte de la alte echipe, invitatii speciale si mentiuni. Creste, evolueaza si tinteste o serie de obiective istorice cu cel mai mare scop de a fi recunoscut in Hall of Fame.

Online: Creeaza-ti propriul public si weekenduri cu curse inclusiv sesiuni de antrenament complet, calificari si incalziri sau cauta dintre toate jocurile jucate de-a lungul globului pentru a gasi jocul perfect cu alte persoane la nivelul si preferintele tale.

 
Semneaza contracte si castiga campionate

Comunitatea: Provoaca-ti prietenii si comunitatea internationala in provocari triale asincrone cu clasamente fantoma downloadabile sau concureaza intr-un sezon actualizat periodic de evenimente ale comunitatii pentru premii reale.

Varietate: Participa la curse cu peste 60 de piese, inclusiv circuite inchise si locatii punct-la-punct, in orice moment al zilei si in orice conditii de vreme in schimbare. Joaca in campionate predefinite in Modul Sezon, creeaza-ti unul propriu sau pur si simplu viziteaza pista de teste. Libertatea e a ta!

Reteaua Pilot: Aceasta permite jucatorilor sa se confrunte intre ei comparand statisticile si distinctiile, progresul carierei. Construieste afinitati cu anumite masini, piese, si motoare sport si straduieste-te sa-ti pastrezi puternica performanta si reputatia.

Participa la curse in ciurcuite inchise
 

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Project Cars Ps4

Project Cars Ps4

Project Cars Ps4

Scrieți-vă părerea

Project Cars Ps4 Project CARS Ps4 este un joc de tip curse auto moto lansat de Namco Bandai in data de 5/7/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 4, Xbox One si Nintendo Wii U. Project CARS este cel mai autentic, frumos, intens si avansat tehnic joc de curse de pe planeta. Creeaza un pilot auto, alege dintr-o varietate de sporturi moto si urca o treapta inalta, tinteste o serie de Obiective Istorice si intra in Hall of Fame. Apoi testeaza-ti competentele online fie in curse competitive de weekend, provocari cu timp bazate pe panou cu liderii competitiei sau evenimente ale comunitati actualizate in mod continuu. Dispunand de un grafic al clasei mondiale, dinamica timpului si sistemul meteo, tuning profund, functionalitate de pit stop, Project CARS lasa competitia in spate, in praf. Caracteristici: Masini : O gama larga de autoturisme si motoare de sport, totul de la masini de teren, US muscle si super masini, la GT, Prototipuri Le Mans, masini de formula 1, chiar si karturi – oricare ar fi pasiunea ta, exista ceva perfect pentru tine! Cariera : Creeaza un sofer, alege o masina sport si semneaza primul tau contract. Reuseste si vei primi mai multe oferte de la alte echipe, invitatii speciale si mentiuni. Creste, evolueaza si tinteste o serie de obiective istorice cu cel mai mare scop de a fi recunoscut in Hall of Fame. Online : Creeaza-ti propriul public si weekenduri cu curse inclusiv sesiuni de antrenament complet, calificari si incalziri sau cauta dintre toate jocurile jucate de-a lungul globului pentru a gasi jocul perfect cu alte persoane la nivelul si preferintele tale.   Comunitatea : Provoaca-ti prietenii si comunitatea internationala in provocari triale asincrone cu clasamente fantoma downloadabile sau concureaza intr-un sezon actualizat periodic de evenimente ale comunitatii pentru premii reale. Varietate : Participa la curse cu peste 60 de piese, inclusiv circuite inchise si locatii punct-la-punct, in orice moment al zilei si in orice conditii de vreme in schimbare. Joaca in campionate predefinite in Modul Sezon, creeaza-ti unul propriu sau pur si simplu viziteaza pista de teste. Libertatea e a ta! Reteaua Pilot : Aceasta permite jucatorilor sa se confrunte intre ei comparand statisticile si distinctiile, progresul carierei. Construieste afinitati cu anumite masini, piese, si motoare sport si straduieste-te sa-ti pastrezi puternica performanta si reputatia.   Project
vg21043
199 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro