Nhl 16 Ps4

239,20 lei

vg22961

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 NHL 16 PS4 este un joc de tip sport lansat de Electronic Arts la data de 9/15/2015.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Noi moduri de a infrunta o echipa – Hockeyul este un sport care revine la viata intr-o noua experienta de gameplay. Fie ca este vorba de viteza, abilitati, ori psihic, fiecare jucator face un impactul cu gheata indiferent pe ce pozitie joaca sau rolul sau in echipa. Asa ca alege 6 prieteni si jucati 6 vs 6 in modul „Online Team Play” ori „Online Couch Co-op” inainte de a intrat in echipa recreata in „EA SPORTS Hockey League” care ofera cursuri de jucator specializat rezultand intr-o experienta competitiva echilibrata pe gheata.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Un mod de a juca pentru fiecare fan hockey – Fie ca est in fotoliu, doresti sa traiesti fantezia NHL profesionist, ori sa creezi propria ta echipa de vis, NHL 16 ofera modul de joc „single-player” pentru fiecara fan. Moralul jucatorilor este un nou element adaugat unde trebuie gestionata personalizatea jucatorului avand impact direct cu performantele acestuia pe gheata. In modul „Be a Pro” actiuniile tale pe gheata nu obliga tipul de jucator care o sa devii cu un sistem de progres complet nou. In cele din urma, cel mai jucat mod din seria NHL devine mai bun si interesant cu Hockey Ulitmate Team: Single Player Seasons.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Control complet la orice pozitie – Fie ca joci ca un atacant, fundas sau portar, NHL 16 ofera o experienta de joc echilibrata, care face ca fiecare pozitie pe gheata semnificativa care duce la succesul echipei. Cu un gameplay inovator pentru ofensiva si defensiva, jucatorii au noi pozitii nu doar pentru a inscrie dar si pentru a preveni primirea. Precizia patinajului va permite sa efectuati miscari rafinate cu jucatorul in orice situatie in zona defensiva sau ofensiva si „Seamless Pick Pickups” iti da abilitatea de a controla rapid pasa sau proteja pierderea puck-ului si posiblitatea de a face urmatoarea miscare.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Unrivaled Game Day Authenticity – NHL 16 aduce jocul la viata cu ajutorul modului „Distinct Team Arena Atmospheres”, cel mai realist joc completat cu „Playoff Beards” si „Story Driven Commentary” sa va atraga energia de joc ca niciodata inainte.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Nhl 16 Ps4

Nhl 16 Ps4

Nhl 16 Ps4

Scrieți-vă părerea

Nhl 16 Ps4  NHL 16 PS4  este un joc de tip sport lansat de  Electronic Arts la data de 9/15/2015. Noi moduri de a infrunta o echipa – Hockeyul este un sport care revine la viata intr-o noua experienta de gameplay. Fie ca este vorba de viteza, abilitati, ori psihic, fiecare jucator face un impactul cu gheata indiferent pe ce pozitie joaca sau rolul sau in echipa. Asa ca alege 6 prieteni si jucati 6 vs 6 in modul „Online Team Play” ori „Online Couch Co-op” inainte de a intrat in echipa recreata in „EA SPORTS Hockey League” care ofera cursuri de jucator specializat rezultand intr-o experienta competitiva echilibrata pe gheata. Un mod de a juca pentru fiecare fan hockey – Fie ca est in fotoliu, doresti sa traiesti fantezia NHL profesionist, ori sa creezi propria ta echipa de vis, NHL 16 ofera modul de joc „single-player” pentru fiecara fan. Moralul jucatorilor este un nou element adaugat unde trebuie gestionata personalizatea jucatorului avand impact direct cu performantele acestuia pe gheata. In modul „Be a Pro” actiuniile tale pe gheata nu obliga tipul de jucator care o sa devii cu un sistem de progres complet nou. In cele din urma, cel mai jucat mod din seria NHL devine mai bun si interesant cu Hockey Ulitmate Team: Single Player Seasons. Control complet la orice pozitie – Fie ca joci ca un atacant, fundas sau portar, NHL 16 ofera o experienta de joc echilibrata, care face ca fiecare pozitie pe gheata semnificativa care duce la succesul echipei. Cu un gameplay inovator pentru ofensiva si defensiva, jucatorii au noi pozitii nu doar pentru a inscrie dar si pentru a preveni primirea. Precizia patinajului va permite sa efectuati miscari rafinate cu jucatorul in orice situatie in zona defensiva sau ofensiva si „Seamless Pick Pickups” iti da abilitatea de a controla rapid pasa sau proteja pierderea puck-ului si posiblitatea de a face urmatoarea miscare. Unrivaled Game Day Authenticity – NHL 16 aduce jocul la viata cu ajutorul modului „Distinct Team Arena Atmospheres”, cel mai realist joc completat cu „Playoff Beards” si „Story Driven Commentary” sa va atraga energia de joc ca niciodata inainte. Nhl
vg22961
239.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro