Blood Bowl 2 Ps4

Blood Bowl 2 Ps4

Mai multe detalii

179,10 lei

vg21781

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Blood Bowl 2 PS4 este un joc de tip sport lansat de Koch Media in data de 10/30/2015, disponibil pentru PlayStation 4 si Xbox One.

Blood Bowl 2 arunca Warhammer si fotbalul american impreuna, intr-un cocktail exploziv de strategie turn-based, umor si brutalitate.

Fosta echipa din Blood Bowl cu care esti insarcinat sa ii aduci din nou in glorie, urmarind o campanie cu poveste completa sustinuta de comentatorii amuzanti Jim si Bob de la Cabalvision. Fiecare meci al campaniei este unic cu evenimente neasteptate si surprinzatoare care reinnoiesc experienta.

Esti insarcinat sa ii aduci din nou in glorie

 
Modurile multiplayer sunt mai mari si mai bogate ca oricand. In modul online persistent, creeaza si gestioneaza-ti propria echipa formata din una din cele 8 rase din lumea Warhammer – Oameni, Orci, Dwarfi, Skaven, Elfi Inalti, Haos si nou-venitii Bretonnia.
Iti vei dezvolta echipa, castigand XP si deblocand competente noi. Dar, atentie! Pe teren, toate periderile sunt permanente... Organizeaza campionate personalizabile, de la calificari la finale si foloseste noua piata de transferuri pentru a-ti cumpara si vinde jucatori si construieste -ti echipa de vis Blood Bowl!
 
 Modurile multiplayer sunt mai mari si mai bogate ca oricand

Organizeaza campionate personalizabile

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Blood Bowl 2 Ps4

Blood Bowl 2 Ps4

Blood Bowl 2 Ps4

Scrieți-vă părerea

Blood Bowl 2 Ps4 Blood Bowl 2 PS4 este un joc de tip sport lansat de Koch Media in data de 10/30/2015, disponibil pentru PlayStation 4 si Xbox One. Blood Bowl 2 arunca Warhammer si fotbalul american impreuna, intr-un cocktail exploziv de strategie turn-based, umor si brutalitate. Fosta echipa din Blood Bowl cu care esti insarcinat sa ii aduci din nou in glorie, urmarind o campanie cu poveste completa sustinuta de comentatorii amuzanti Jim si Bob de la Cabalvision. Fiecare meci al campaniei este unic cu evenimente neasteptate si surprinzatoare care reinnoiesc experienta.   Modurile multiplayer sunt mai mari si mai bogate ca oricand. In modul online persistent, creeaza si gestioneaza-ti propria echipa formata din una din cele 8 rase din lumea Warhammer – Oameni, Orci, Dwarfi, Skaven, Elfi Inalti, Haos si nou-venitii Bretonnia. Iti vei dezvolta echipa, castigand XP si deblocand competente noi. Dar, atentie! Pe teren, toate periderile sunt permanente... Organizeaza campionate personalizabile, de la calificari la finale si foloseste noua piata de transferuri pentru a-ti cumpara si vinde jucatori si construieste -ti echipa de vis Blood Bowl!     Blood
vg21781
179.1 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro