Sniper Elite 3 Ultimate Edition Ps4

Sniper Elite 3 Ultimate Edition Ps4

Mai multe detalii

179,10 lei

vg21676

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Sniper Elite 3 Ultimate Edition PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de505 Gamesin data de3/13/2015, disponibil pentru PlayStation 3, PlayStation 4 si Xbox 360.

Continut bonus: Include cele mai mari medii in misiunile single/co-op din Save Churchill 1, 2 si 3. De asemenea contine6 pachete de arme cu 18 arme: Camuflaj, Vanator, Patriot, Lunetist, Axis si Frontul de Est.
Schimb de focuri castigatoare de premii: Traieste experienta balisticii pustilor rectificata la perfectiune. Ia in considerare distanta, gravitatea, vantul, chiar si ritmul tau cardiac pentru o lupta third person satisfacatoare.
Noi medii expansive: O tulpina uriasa cu niveluri multi-rute cu mai multe obiective primare si secundare care pot fi abordate in orice ordine. Niciodata nu joci aceeasi cale de doua ori.
Alegere tactica: Adapteaza-te oricarei situatii. Foloseste furisarea, distragerea atentiei, capcanele si mascarea sunetelor. Daca lucrurile se infierbanta, foloseste noua mecanica de Relocare pentru a te muta in umbre si a incepe din nou vanatoarea cu proprii termeni.

Dispui de Camuflaj, Vanator, Patriot, Lunetist, Axis si Frontul de Est
Personalizeaza-ti personajul, armele si echipamentul

Camera de ucis cu raze X restructurata: Camera de ucis cu raze X a revenit si e mai indrazneata ca niciodata, incluzand straturi musculare detaliate, particule de plasa 3D si sitemul circular uman complet.
Noi vehicule cu raze X: Vezi vehicule care se dezintegreaza in detalii intrigante cu vehiculele X-Ray. Distrugerea in mai multe etape iti permite sa scoti masini armate, camioane si tancuri Tiger piesa cu piesa.
Multiplayer competitiv tansionat: Cinci moduri unice de actiune concurentiala online. Castiga medalii si panglici in timpul jocului. Obtine XP de-a lunguri tuturor modurilor de joc, personalizeaza-ti personajul, armele si echipamentul. Devino un adevarat Lunetist de elita!
Joc co-op exploziv: Joaca intreaga campanie in co-op online cu 2 jucatori sau suspune-ti echipa la un test in doua moduri Overwatch si Survival.
Personalizeaza-ti experienta: Veteran sau Rookie, joaca-ti calea. Opreste intreaga asistenta si porneste AI sau personalizeaza experienta cu stilul preferat.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Sniper Elite 3 Ultimate Edition Ps4

Sniper Elite 3 Ultimate Edition Ps4

Sniper Elite 3 Ultimate Edition Ps4

Scrieți-vă părerea

Sniper Elite 3 Ultimate Edition Ps4 Sniper Elite 3 Ultimate Edition PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de505 Gamesin data de3/13/2015, disponibil pentru PlayStation 3, PlayStation 4 si Xbox 360. Continut bonus : Include cele mai mari medii in misiunile single/co-op din Save Churchill 1, 2 si 3. De asemenea contine6 pachete de arme cu 18 arme: Camuflaj, Vanator, Patriot, Lunetist, Axis si Frontul de Est. Schimb de focuri castigatoare de premii : Traieste experienta balisticii pustilor rectificata la perfectiune. Ia in considerare distanta, gravitatea, vantul, chiar si ritmul tau cardiac pentru o lupta third person satisfacatoare. Noi medii expansive : O tulpina uriasa cu niveluri multi-rute cu mai multe obiective primare si secundare care pot fi abordate in orice ordine. Niciodata nu joci aceeasi cale de doua ori. Alegere tactica : Adapteaza-te oricarei situatii. Foloseste furisarea, distragerea atentiei, capcanele si mascarea sunetelor. Daca lucrurile se infierbanta, foloseste noua mecanica de Relocare pentru a te muta in umbre si a incepe din nou vanatoarea cu proprii termeni. Camera de ucis cu raze X restructurata : Camera de ucis cu raze X a revenit si e mai indrazneata ca niciodata, incluzand straturi musculare detaliate, particule de plasa 3D si sitemul circular uman complet. Noi vehicule cu raze X : Vezi vehicule care se dezintegreaza in detalii intrigante cu vehiculele X-Ray. Distrugerea in mai multe etape iti permite sa scoti masini armate, camioane si tancuri Tiger piesa cu piesa. Multiplayer competitiv tansionat : Cinci moduri unice de actiune concurentiala online. Castiga medalii si panglici in timpul jocului. Obtine XP de-a lunguri tuturor modurilor de joc, personalizeaza-ti personajul, armele si echipamentul. Devino un adevarat Lunetist de elita! Joc co-op exploziv : Joaca intreaga campanie in co-op online cu 2 jucatori sau suspune-ti echipa la un test in doua moduri Overwatch si Survival. Personalizeaza-ti experienta : Veteran sau Rookie, joaca-ti calea. Opreste intreaga asistenta si porneste AI sau personalizeaza experienta cu stilul preferat. Sniper
vg21676
179.1 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro