Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4

Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4

Mai multe detalii

137,08 lei

vg23043

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 Destiny The Taken King PS4 este un joc tip shooter lansat de Activision la data de 9/15/2015.

Destiny: The Taken King, urmatoarea mare aventura din universul Destiny revine cu o noua poveste, noi quest-uri, noi dusmani de invins, locuri noi de explorat, noi instante de tip Strike si noi harti pvp pentru Crucible, o campanie noua, care va testa jucatorii si multe altele. Pentru a face fata provocarii, jucatorii vor avea acces la trei subclase Guardian devastatoare, precum si la un un arsenal urias de arme, armuri si echipament.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Peste lumile noastre s-a asternut o umbra intunecata. Oryx, The Taken King, este hotarat sa se razbune si organizeaza o armata de forte “Taken” corupte. Trebuie sa gasesti o cale de a patrunde pe nava sa impenetrabila Dreadnaught pentru a-l invinge pe The Taken King inainte ca acesta si armata sa sa distruga civilizatia noastra si sa ruineze sistemul nostru solar.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Caracteristici principale:

Noi abilitati – Pentru a riposta armatei de Taken, jucatorii vor avea acces la subclase noi care aduc cu ele si o serie de noi super puteri:

Warlock – se vor folosi acum de puterea unei furtuni electrice.

Hunter – vor avea la dispozitie un arc din energie void.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Titan – vor folosi un aruncator de flacari care pur si simplu parjoleste tot ce ii iese in cale, sau care poate fi folosit pentru actiuni de tip melee.

O campanie absolut noua – O nava imensa Hive Dreadnaught apare in cercurile planetei Saturn. Oryx, The Taken King, a ajuns in sistemul nostru solar, aducand cu el o armata corupta, cu ajutorul careia vrea sa se razbune pe gardienii care l-au distrus pe fiul sau, Crota, si sa mistuiasca lumea noastra.

O noua destinatie – Zona de lupta de pe nava lui Oryx, Dreadnaught – o fortareata misterioasa care abia asteapta sa fie descoperita.

Loot nou si posbilitati noi de personalizare – Castigati arme noi, armuri si echipament, inclusiv iteme Legendary, Exotic, Faction si Taken. Personalizati-va si mai mult gardianul cu embleme The Taken King, shadere pentru armuri si nave.

Lansari la E3 2015 – Doua noi module:

Rift – Un mod bazat pe obiective, care implica actiuni intense 6v6 in timp ce echipele lupta sa obtina controlul asupra obiectivului (Spark) din centrul hartii, il duc la baza inamicului, si detoneaza Rift-ul.

Mayhem – O noutate a modului Crucible, Mayhem aduce haos in meciurile 6v6, adica o rata de reincarcare a abilitatilor vizibil mai mare, mai multa munitie speciala si heavy, cat si respawn-uri mult mai rapide.

Continut exclusiv PlayStation® – La lansare, jucatorii de pe platformele PlayStation® vor avea acces si la continut suplimentar, cum ar fi un Strike, o harta Crucible, trei seturi de echipament si o arma exotica.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4

Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4

Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4

Scrieți-vă părerea

Destiny The Taken King Legendary Edition Ps4  Destiny The Taken King PS4 este un joc tip shooter lansat de  Activision la data de 9/15/2015. Destiny: The Taken King , urmatoarea mare aventura din universul Destiny revine cu o noua poveste, noi quest-uri, noi dusmani de invins, locuri noi de explorat, noi instante de tip Strike si noi harti pvp pentru Crucible, o campanie noua, care va testa jucatorii si multe altele. Pentru a face fata provocarii, jucatorii vor avea acces la trei subclase Guardian devastatoare, precum si la un un arsenal urias de arme, armuri si echipament. Peste lumile noastre s-a asternut o umbra intunecata. Oryx, The Taken King, este hotarat sa se razbune si organizeaza o armata de forte “Taken” corupte. Trebuie sa gasesti o cale de a patrunde pe nava sa impenetrabila Dreadnaught pentru a-l invinge pe The Taken King inainte ca acesta si armata sa sa distruga civilizatia noastra si sa ruineze sistemul nostru solar. Caracteristici principale: Noi abilitati – Pentru a riposta armatei de Taken, jucatorii vor avea acces la subclase noi care aduc cu ele si o serie de noi super puteri: Warlock – se vor folosi acum de puterea unei furtuni electrice. Hunter – vor avea la dispozitie un arc din energie void. Titan – vor folosi un aruncator de flacari care pur si simplu parjoleste tot ce ii iese in cale, sau care poate fi folosit pentru actiuni de tip melee. O campanie absolut noua – O nava imensa Hive Dreadnaught apare in cercurile planetei Saturn. Oryx, The Taken King, a ajuns in sistemul nostru solar, aducand cu el o armata corupta, cu ajutorul careia vrea sa se razbune pe gardienii care l-au distrus pe fiul sau, Crota, si sa mistuiasca lumea noastra. O noua destinatie – Zona de lupta de pe nava lui Oryx, Dreadnaught – o fortareata misterioasa care abia asteapta sa fie descoperita. Loot nou si posbilitati noi de personalizare – Castigati arme noi, armuri si echipament, inclusiv iteme Legendary, Exotic, Faction si Taken. Personalizati-va si mai mult gardianul cu embleme The Taken King, shadere pentru armuri si nave. Lansari la E3 2015 – Doua noi module : Rift – Un mod bazat pe obiective, care implica actiuni intense 6v6 in timp ce echipele lupta sa obtina controlul asupra obiectivului (Spark) din centrul hartii, il duc la baza inamicului, si detoneaza Rift-ul. Mayhem – O noutate a modului Crucible, Mayhem aduce haos in meciurile 6v6, adica o rata de reincarcare a abilitatilor vizibil mai mare, mai multa munitie speciala si heavy, cat si respawn-uri mult mai rapide. Continut exclusiv PlayStation® – La lansare, jucatorii de pe platformele PlayStation® vor avea acces si la continut suplimentar, cum ar fi un Strike, o harta Crucible, trei seturi de echipament si o arma exotica. Destiny
vg23043
137.08 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro