Battlefield Hardline Ps4

Battlefield Hardline Ps4

Mai multe detalii

134,10 lei

vg20413

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Battlefield Hardline Ps4este un joc de tip first person shooter lansat deElectronic Arts in data de3/20/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One.

Traieste-ti fantezia de politist si criminal in Battlefield Hardline. Acest blockbuster plin de actiune combina o amprenta intensa a momentelor multiplayer din Battlefield cu o poveste incarcata emotional iar cadrul aminteste de filmele moderne cu crime. Intr-o campanie single player, vei juca rolul lui Nick Mendoza, un detectiv tanar care porneste intr-o vendeta de-a lungul tarii, cautand razbunare impotriva prietenilor in care avea odata incredere. In multiplayer, vei vana criminali si sa salvezi ostatici in noile moduri ca Heist si Rescue.

Esti un detectiv care cauta razbunare

Caracteristici:

Battlefield Multiplayer – joc de echipa strategic, varietate, imersiune Battlefield, stabilit intr-o lume curajoasa si plina de farmec a politistilor si criminalilor

Singleplayer – o poveste inovatoare si dramatica prezentata intr-un stil modern

Distrugerea urbana – impusca intr-o sera subtterana, sparge un seif bancar sau explodeaza distributia de automobile din Los Angeles. Gama larga de medii urbane moderne si destructibile.
Sparge un seif bancar
Gadget-uri si Arme – Joaca-te cu un arsenal complet de arme militare de calitate si de gadget-uri fictionale cum ar fi pusti de retezare, arme paralizante, franghii si carlige. Gadgeturile pot fi folosite oriunde, pe orice harta, pentru o lupta haotica si imprevizibila.

Vehicular Mayhem – Zboara de-a lungul hartii pentru a-ti consolida echipa, nimiceste-ti inamicii pe sosea si rastoarna motocicletele politistilor.

Lupta in cadrul echipei

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Battlefield Hardline Ps4

Battlefield Hardline Ps4

Battlefield Hardline Ps4

Scrieți-vă părerea

Battlefield Hardline Ps4 Battlefield Hardline Ps4 este un joc de tip first person shooter lansat deElectronic Arts in data de3/20/2015, disponibil pentru Pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox360 si Xbox One. Traieste-ti fantezia de politist si criminal in Battlefield Hardline . Acest blockbuster plin de actiune combina o amprenta intensa a momentelor multiplayer din Battlefield cu o poveste incarcata emotional iar cadrul aminteste de filmele moderne cu crime. Intr-o campanie single player, vei juca rolul lui Nick Mendoza, un detectiv tanar care porneste intr-o vendeta de-a lungul tarii, cautand razbunare impotriva prietenilor in care avea odata incredere. In multiplayer, vei vana criminali si sa salvezi ostatici in noile moduri ca Heist si Rescue. Caracteristici: Battlefield Multiplayer – joc de echipa strategic, varietate, imersiune Battlefield, stabilit intr-o lume curajoasa si plina de farmec a politistilor si criminalilor Singleplayer – o poveste inovatoare si dramatica prezentata intr-un stil modern Distrugerea urbana – impusca intr-o sera subtterana, sparge un seif bancar sau explodeaza distributia de automobile din Los Angeles. Gama larga de medii urbane moderne si destructibile. Gadget-uri si Arme – Joaca-te cu un arsenal complet de arme militare de calitate si de gadget-uri fictionale cum ar fi pusti de retezare, arme paralizante, franghii si carlige. Gadgeturile pot fi folosite oriunde, pe orice harta, pentru o lupta haotica si imprevizibila. Vehicular Mayhem – Zboara de-a lungul hartii pentru a-ti consolida echipa, nimiceste-ti inamicii pe sosea si rastoarna motocicletele politistilor. Battlefield
vg20413
134.1 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro