The Crew Ps4

The Crew Ps4

Mai multe detalii

139,30 lei

vg16946

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

The Crew Ps4este un joc de tip actiune curse auto cu masini lansat deUbisoftin data de12/2/2014, disponibilpentru Pc, Ps4, PlayStation 3,Xbox One si Xbox 360.

Actiunea va avea loc intr-o masiva lume open-world de pe teritorului Statelor Unite ale Americii. Au fost confirmate zone precum New York, Chicago, Miami Beach, Los Angeles, Las Vegas si Monument Valley, unde jucatorii vor putea sa apese acceleratia atat pe autostrazi, zone virane, cat si pe soselele din interiorul oraselor. Intreaga lume dinThe Crewva fi vie, existand intotdeauna cineva disponibil sa ia parte la o competitie sau sa indeplineasca o misiune din spatele volanului. Gamerii pot forma echipe de cate patru jucatori, pentru a se aventura diverselor challege-uri de-a lungul si de-a latul soselelor din Statelor Unite ale Americii.

In garaj, orice modificare este posibila, incepand cu aspectul exterior si terminand cu elementele care pot face dintr-o masina de strada un adevarat vehicul off-road. Multi producatori au fost deja licentiati, masini emblematice precum Chevrolet Camaro RS 1969, Camaro SS 2010, Ford Mustang 2011, Ford Focus RS 2010 sau Nissan 370Z urmand sa stea la dispozitia jucatorilor.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

The Crew Ps4

The Crew Ps4

The Crew Ps4

Scrieți-vă părerea

The Crew Ps4 The Crew Ps4 este un joc de tip actiune curse auto cu masini lansat deUbisoftin data de12/2/2014, disponibilpentru Pc, Ps4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360. Actiunea va avea loc intr-o masiva lume open-world de pe teritorului Statelor Unite ale Americii. Au fost confirmate zone precum New York, Chicago, Miami Beach, Los Angeles, Las Vegas si Monument Valley, unde jucatorii vor putea sa apese acceleratia atat pe autostrazi, zone virane, cat si pe soselele din interiorul oraselor. Intreaga lume din The Crew va fi vie, existand intotdeauna cineva disponibil sa ia parte la o competitie sau sa indeplineasca o misiune din spatele volanului. Gamerii pot forma echipe de cate patru jucatori, pentru a se aventura diverselor challege-uri de-a lungul si de-a latul soselelor din Statelor Unite ale Americii. In garaj, orice modificare este posibila, incepand cu aspectul exterior si terminand cu elementele care pot face dintr-o masina de strada un adevarat vehicul off-road. Multi producatori au fost deja licentiati, masini emblematice precum Chevrolet Camaro RS 1969, Camaro SS 2010, Ford Mustang 2011, Ford Focus RS 2010 sau Nissan 370Z urmand sa stea la dispozitia jucatorilor. The
vg16946
139.3 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro