Little Big Planet 3 Ps4

Little Big Planet 3 Ps4

Mai multe detalii

139,50 lei

vg20423

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 

Little Big Planet 3 Ps4 este un joc de tip aventura lansat deSony in data de 11/28/2014, disponibil pentru PlayStation 3 si PlayStation 4.

Sackboy s-a intors, de aceasta data cu noi prieteni jucabili - Toggle, OddSock si Swoop – fiecare cu abilitatile si personalitatea lui unica. Aceasta aventura este menita sa revolutioneze modul in care jucatorii se joaca, creeaza si impartasesc in lumea LittleBigPlanet.

Fa cunostinta cu 3 noi personaje

Povestea:

In LittleBigPlanet 3, Sackboy este transportat pe o noua planeta numita Bunkum, un paradis creativ in care ideile abunda prin cer. Involuntar, Sackboy ajuta la eliberarea a trei creaturi mitice numite Titani care au scopul de a ruina Bunkum si sa il transforme pe cel mai necalificat Creator din lume, Newton, intr-un monstru teribil. Pentru a restabili echilibrul in tara, Sackboy va avea nevoie de ajutor sub forma eroilor antici ai Bunkum: Toggle, OddSock si Swoop.
Viziteaza lumea Bunkum alaturi de Sackboy

Noi personaje jucabile: Trei noi personaje jucabile.

Toggle vine cu doua forme, Big (Mare) si Little (Mic); Big Toggle este greu si puternic, capabil sa cantareasca platforme si sa mute obiecte grele, in timp ce Little Toggle este agil si rapid, perfect pentru strecurarea prin spatii mici. OddSock este un personaj rapid, agil si care sare pe pereti, in timp ce Swoop poate zbura si aluneca la viteze mari si ridica obiecte cu ghearele ei.

Fiecare personaj are puteri unice

Multiplayer online/offline cu 4 jucatori:
Joaca Modul Adeventure – conceput doar cu instrumente Create – sau downloadeaza orice nivel generat de utilizator pentru 4 jucatori via co-op offline sau online via imperechere aleatorie.

Instrumente Create puternice si accesibile:
Modul Create a fost complet reproiectat cu noi instrumente puternice, inclusiv personalizarea modului in care arata fiecare din cele 4 personaje jucabile.

Experienta next-gen:
Sistemul Ps4 ofera o functionalitate mai mare, performanta avansata a jocului si fidelitate grafica (HD 1080p).

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Little Big Planet 3 Ps4

Little Big Planet 3 Ps4

Little Big Planet 3 Ps4

Scrieți-vă părerea

Little Big Planet 3 Ps4   Little Big Planet 3 Ps4 este un joc de tip aventura lansat deSony in data de 11/28/2014, disponibil pentru PlayStation 3 si PlayStation 4. Sackboy s-a intors, de aceasta data cu noi prieteni jucabili - Toggle, OddSock si Swoop – fiecare cu abilitatile si personalitatea lui unica. Aceasta aventura este menita sa revolutioneze modul in care jucatorii se joaca, creeaza si impartasesc in lumea LittleBigPlane t. Povestea: In LittleBigPlanet 3 , Sackboy este transportat pe o noua planeta numita Bunkum , un paradis creativ in care ideile abunda prin cer. Involuntar, Sackboy ajuta la eliberarea a trei creaturi mitice numite Titani care au scopul de a ruina Bunkum si sa il transforme pe cel mai necalificat Creator din lume, Newton, intr-un monstru teribil. Pentru a restabili echilibrul in tara, Sackboy va avea nevoie de ajutor sub forma eroilor antici ai Bunkum: Toggle, OddSock si Swoo p. Noi personaje jucabile: Trei noi personaje jucabile. Toggle vine cu doua forme, Big (Mare) si Little (Mic); Big Toggle este greu si puternic, capabil sa cantareasca platforme si sa mute obiecte grele, in timp ce Little Toggle este agil si rapid, perfect pentru strecurarea prin spatii mici. OddSock este un personaj rapid, agil si care sare pe pereti, in timp ce Swoop poate zbura si aluneca la viteze mari si ridica obiecte cu ghearele ei. Multiplayer online/offline cu 4 jucatori: Joaca Modul Adeventure – conceput doar cu instrumente Create – sau downloadeaza orice nivel generat de utilizator pentru 4 jucatori via co-op offline sau online via imperechere aleatorie. Instrumente Create puternice si accesibile: Modul Create a fost complet reproiectat cu noi instrumente puternice, inclusiv personalizarea modului in care arata fiecare din cele 4 personaje jucabile. Experienta next-gen: Sistemul Ps4 ofera o functionalitate mai mare, performanta avansata a jocului si fidelitate grafica (HD 1080p). Little
vg20423
139.5 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro