Final Fantasy Type 0 Ps4

Final Fantasy Type 0 Ps4

Mai multe detalii

229,00 lei

vg20461

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 
Final Fantasy Type 0 Ps4 este un joc de tip role playing game lansat deSquare Enix, disponibil pentru PlayStation Portable, PlayStation 4 si Xbox One.
Jocul se concentreaza pe povestile Class Zero, un grup de 12 studenti inzestrati cu puteri magice, din Peristylium, o academie magica in tara Suzaku. Intr-o zi, Imperiul Milites lanseaza un asalt, Clasa Zero e chemata la actiune si trebuie atat sa indeparteze cat si sa invinga forttele Milites si sa descopere secretul din spatele razboiului si existenta cristalelor.
Urmeaza misiunile legate de poveste
Jucatorii sunt trimisi in misiuni de-a lungul Orience, atat legate de poveste cat si independente de ea. Jucatorul calatoreste pentru a prestabili destinatii in lume pe un dirijabil care se poate deplasa usor de-a lungul hartii lumii dupa ce a invins un inamic puternic ce il pazea.Pe masura ce jucatorii progreseaza de-a lungul jocului, ei pot vizita arhivele Suzaku pentru a revizui inamicii invinsi, informatii despre personaje, inteligentta in joc si videoclipuri speciale. Jocul furnizeaza o optiune multiplayer unde jucatorii ii pot ajuta pe ceilalti in misiuni.
Urmareste deplasarile pe harta
Coopereaza cu alti jucatori in misiuni

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Final Fantasy Type 0 Ps4

Final Fantasy Type 0 Ps4

Final Fantasy Type 0 Ps4

Scrieți-vă părerea

Final Fantasy Type 0 Ps4   Final Fantasy Type 0 Ps4 este un joc de tip role playing game lansat deSquare Enix, disponibil pentru PlayStation Portable, PlayStation 4 si Xbox One. Jocul se concentreaza pe povestile Class Zero, un grup de 12 studenti inzestrati cu puteri magice, din Peristylium, o academie magica in tara Suzaku. Intr-o zi, Imperiul Milites lanseaza un asalt, Clasa Zero e chemata la actiune si trebuie atat sa indeparteze cat si sa invinga forttele Milites si sa descopere secretul din spatele razboiului si existenta cristalelor. Jucatorii sunt trimisi in misiuni de-a lungul Orience, atat legate de poveste cat si independente de ea. Jucatorul calatoreste pentru a prestabili destinatii in lume pe un dirijabil care se poate deplasa usor de-a lungul hartii lumii dupa ce a invins un inamic puternic ce il pazea.Pe masura ce jucatorii progreseaza de-a lungul jocului, ei pot vizita arhivele Suzaku pentru a revizui inamicii invinsi, informatii despre personaje, inteligentta in joc si videoclipuri speciale. Jocul furnizeaza o optiune multiplayer unde jucatorii ii pot ajuta pe ceilalti in misiuni. Final
vg20461
229 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro