Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4

Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4

Mai multe detalii

99,00 lei

vg21069

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4este un joc de tip actiune lansat de Square Enix in data de12/9/2014, disponibil pentru Pc, PlayStation 4 si Xbox One.

Lara Croft and the Temple of Osiris este sequel-ul jocului Lara Croft and the Guardian of Light si prima experienta co-op cu 4 jucatori cu Lara Croft. Cu imagini uimitoare si o poveste nou-nouta, jucatorii trebuie sa lucreze impreuna sa exploreze templul, sa infranga hoardele de inamici din lumea interlopa egipteana, sa rezolve puzzle-uri si sa evite capanele mortale. In tot acest timp, jucatorii vor concura pentru comori, artefacte puternice si drepturi.

Ai prima experienta co-op cu 4 jucatorii cu Lara Croft

Lara Croft and the Temple of Osiris are loc in profunzimea deserturilor Egiptului. In noua sa aventura, Lara trebuie sa isi uneasca fortele cu ale vanatorului de comori rival Carter Bell si zeii intemnitati Horus si Isis, sa ca infranga Zeul Malefic Set. In timp ce Lara si tovarasii ei de lupta impotriva elementelor naturii de-a lungul nisipului si prin morminte antice, vor lupta cu zeitati legendare si creaturi mitice. Cu soarta lumii in joc, Lara trebuie sa recupereze fragmentele lui Osiris pentru a-l opri pe Set sa inrobeasca intreaga omenire.
Jucatorii trebuie sa lucreze impreuna sa exploreze templul.


Lara trebuie sa recupereze fragmentele lui Osiris

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4

Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4

Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4

Scrieți-vă părerea

Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4 Lara Croft And The Temple Of Osiris Ps4 este un joc de tip actiune lansat de Square Enix in data de12/9/2014, disponibil pentru Pc, PlayStation 4 si Xbox One. Lara Croft and the Temple of Osiris este sequel-ul jocului Lara Croft and the Guardian of Light si prima experienta co-op cu 4 jucatori cu Lara Croft. Cu imagini uimitoare si o poveste nou-nouta, jucatorii trebuie sa lucreze impreuna sa exploreze templul, sa infranga hoardele de inamici din lumea interlopa egipteana, sa rezolve puzzle-uri si sa evite capanele mortale. In tot acest timp, jucatorii vor concura pentru comori, artefacte puternice si drepturi. Lara Croft and the Temple of Osiris are loc in profunzimea deserturilor Egiptului. In noua sa aventura, Lara trebuie sa isi uneasca fortele cu ale vanatorului de comori rival Carter Bell si zeii intemnitati Horus si Isis, sa ca infranga Zeul Malefic Set . In timp ce Lara si tovarasii ei de lupta impotriva elementelor naturii de-a lungul nisipului si prin morminte antice, vor lupta cu zeitati legendare si creaturi mitice. Cu soarta lumii in joc, Lara trebuie sa recupereze fragmentele lui Osiris pentru a-l opri pe Set sa inrobeasca intreaga omenire. Lara
vg21069
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro