Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps4

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps4

Mai multe detalii

239,20 lei

vg19777

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 
Grand Theft Auto V (GTA 5) Ps4este un joc de tip actiune lansat deRockstar Games in data de11/18/2014, disponibil pentru PC, PlayStation 3, PlayStation4,Xbox 360 si Xbox One.
Dezvoltat de creatorii seriei GTA, Rockstar North, Grand Theft Auto V va avea un gameplay bazat pe misiuni si multiplayer online, in care actiunea se desfasoara in orasul Los Santos, dar si in imprejurimile acestuia (dealuri, plaje si regiuni rurale).

Los Santos este o metropola plina de starlete, guru si celebritati apuse, care a fost o data mandria Occidentului, iar acum se lupta sa supravietuiasca in aceasta perioada a nesigurantei economice si a emisiunilor TV ieftine.
Actiune in Los Santos
Gangsteri si puscariasi
In mijlocul acestei harababuri, trei criminali foarte diferiti planuiesc sa dea lovitura: Franklin, un fost gangster care acum este in cautarea oportunitatilor pentru a face foarte multi bani; Michael, un fost puscarias a carui pensionare nu este asa roz cum se spera sa fie; si Trevor, un maniac violent condus de dorinta de castiga foarte mult.

Ramanand fara optiuni, echipa risca totul intr-o serie de jafuri inarmate care i-ar putea aranja pentru tot restul vietii.
Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One si PCva include o serie de upgrade-uri vizuale si tehnice care vor face ca Los Santos si Blaine County sa fie mai imersive ca oricand. Pe lânga distanta de afisare crescuta si rezolutia superioara, jucatorii vor avea parte de alte adaosuri si îmbunatatiri, printre care:
- arme, vehicule si activitati noi;
- viata salbatica mai variata;
- trafic mai dens;
- efecte meteo si de daune îmbunatatite si multe altele.
Grand Theft Auto Vpentru PlayStation 4, Xbox One si PC va include peste 100 de piese si DJ noi care vor performa la cele 17 posturi de radio din joc.
Toti cei care au precomandat jocul vor primi 1.000.000 $ în joc, bani pe care îi vor putea investi în lumea Grand Theft Auto V si Grand Theft Auto Online.
Jucatorii care revin dupa ce au jucat versiunile pentru PlayStation 3 si Xbox 360 vor avea parte de continut exclusiv care include versiuni rare ale masinilor clasice cum ar fi Dukes, Dodo Seaplane si o versiune mai rapida si mai usor de controlat a Blimp-ului; activitati noi, cum ar fi fotografierea vietii salbatice; provocari si arme noi si altele.
Îmbunatatirile aduse modului Grand Theft Auto Online includ un numar mai mare de jucatori, cu pâna la 30 de jucatori care pot participa la o sesiune online pe PlayStation 4 si Xbox One. Toate upgrade-urile si continutul creat de Rockstar de la lansarea Grand Theft Auto Online vor fi disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One si PC.
Jucatorii actuali ai jocului pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360 îsi vor putea transfera personajele si progresul pe PlayStation 4, Xbox One sau PC, în functie de preferinte. Pentru mai multe informatii despre Grand Theft Auto V si Grand Theft Auto Online pentru PlayStation 4, Xbox 360 si PC, inclusiv o galerie care contine screenshot-uri noi.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps4

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps4

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps4

Scrieți-vă părerea

Grand Theft Auto V (Gta 5) Ps4   Grand Theft Auto V (GTA 5) Ps4 este un joc de tip actiune lansat deRockstar Games in data de11/18/2014, disponibil pentru PC, PlayStation 3, PlayStation4,Xbox 360 si Xbox One. Dezvoltat de creatorii seriei GTA, Rockstar North, Grand Theft Auto V va avea un gameplay bazat pe misiuni si multiplayer online, in care actiunea se desfasoara in orasul Los Santos, dar si in imprejurimile acestuia (dealuri, plaje si regiuni rurale). Los Santos este o metropola plina de starlete, guru si celebritati apuse, care a fost o data mandria Occidentului, iar acum se lupta sa supravietuiasca in aceasta perioada a nesigurantei economice si a emisiunilor TV ieftine. In mijlocul acestei harababuri, trei criminali foarte diferiti planuiesc sa dea lovitura: Franklin, un fost gangster care acum este in cautarea oportunitatilor pentru a face foarte multi bani; Michael, un fost puscarias a carui pensionare nu este asa roz cum se spera sa fie; si Trevor, un maniac violent condus de dorinta de castiga foarte mult. Ramanand fara optiuni, echipa risca totul intr-o serie de jafuri inarmate care i-ar putea aranja pentru tot restul vietii. Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One si PC va include o serie de upgrade-uri vizuale si tehnice care vor face ca Los Santos si Blaine County sa fie mai imersive ca oricand. Pe lânga distanta de afisare crescuta si rezolutia superioara, jucatorii vor avea parte de alte adaosuri si îmbunatatiri, printre care: - arme, vehicule si activitati noi; - viata salbatica mai variata; - trafic mai dens; - efecte meteo si de daune îmbunatatite si multe altele. Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One si PC va include peste 100 de piese si DJ noi care vor performa la cele 17 posturi de radio din joc. Toti cei care au precomandat jocul vor primi 1.000.000 $ în joc, bani pe care îi vor putea investi în lumea Grand Theft Auto V si Grand Theft Auto Online. Jucatorii care revin dupa ce au jucat versiunile pentru PlayStation 3 si Xbox 360 vor avea parte de continut exclusiv care include versiuni rare ale masinilor clasice cum ar fi Dukes, Dodo Seaplane si o versiune mai rapida si mai usor de controlat a Blimp-ului; activitati noi, cum ar fi fotografierea vietii salbatice; provocari si arme noi si altele. Îmbunatatirile aduse modului Grand Theft Auto Online includ un numar mai mare de jucatori, cu pâna la 30 de jucatori care pot participa la o sesiune online pe PlayStation 4 si Xbox One. Toate upgrade-urile si continutul creat de Rockstar de la lansarea Grand Theft Auto Online vor fi disponibile pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Jucatorii actuali ai jocului pe consolele PlayStation 3 si Xbox 360 îsi vor putea transfera personajele si progresul pe PlayStation 4, Xbox One sau PC, în functie de preferinte. Pentru mai multe informatii despre Grand Theft Auto V si Grand Theft Auto Online pentru PlayStation 4, Xbox 360 si PC, inclusiv o galerie care contine screenshot-uri noi. Grand
vg19777
239.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro