Devil May Cry Definitive Edition Ps4

Devil May Cry Definitive Edition Ps4

Mai multe detalii

159,00 lei

vg21679

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii


Devil May Cry Definitive Edition PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de505 Gamesin data de3/13/2015, disponibil pentru PlayStation 3, PlayStation 4 si Xbox 360.

Devil May Cry: Definitive Edition include jocul original de actiune, tot continutul suplimentar lansat pana in prezent, inclusiv campania "Vergil’s Downfall", dar si moduri si caracteristici de gameplay noi, fiind astfel o oferta de nerefuzat pentru fanii Devil May Cry.


In Devil May Cry: Definitive Edition, jucatorii vor putea intra in pielea fratelui geaman al lui Dante si vor putea juca in modul Vergil’s Bloody Palace. Pentru un grad sporit de provocare jucatorii vor putea incerca si modurile Gods Must Die si Must Style, dar si Hardcore, conceput pentru a oferi o experienta specifica seriei Devil May Cry. Jucatorii vor primi acces la costume noi pentru Dante si Vergil, inspirate din schitele clasice Devil May Cry.

Jucatorii vor putea intra in pielea fratelui geaman al lui Dante
Modul Turbo le permite jucatorului sa creasca viteza jocului

Devil May Cry: Definitive Edition va rula in rezolutia 1080p cu 60 cadre pe secunda. Printre imbunatatirile aduse jocului Devil May Cry, la solicitarea fanilor, se numara si modul Turbo care le permite jucatorului sa creasca viteza jocului pentru a avea parte de lupte mai rapide si mai intense. Vor fi incluse si clasamente si trofee noi, dar si caracteristici sociale.

Devil May Cry a fost lansat prima oara pentru platformele PS3, PC si Xbox 360 la inceputul anului 2013 si il are ca protagonist pe Dante, un tanar care nu are respect pentru autoritati si nici pentru societate. Dante stie ca nu este om, dar nu este nici ca demonii care l-au chinuit toata viata. Prins intre cele doua lumi, se simte ca un proscris.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Devil May Cry Definitive Edition Ps4

Devil May Cry Definitive Edition Ps4

Devil May Cry Definitive Edition Ps4

Scrieți-vă părerea

Devil May Cry Definitive Edition Ps4 Devil May Cry Definitive Edition PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de505 Gamesin data de3/13/2015, disponibil pentru PlayStation 3, PlayStation 4 si Xbox 360. Devil May Cry: Definitive Edition include jocul original de actiune, tot continutul suplimentar lansat pana in prezent, inclusiv campania "Vergil’s Downfall", dar si moduri si caracteristici de gameplay noi, fiind astfel o oferta de nerefuzat pentru fanii Devil May Cry . In Devil May Cry: Definitive Edition , jucatorii vor putea intra in pielea fratelui geaman al lui Dante si vor putea juca in modul Vergil’s Bloody Palace. Pentru un grad sporit de provocare jucatorii vor putea incerca si modurile Gods Must Die si Must Style, dar si Hardcore, conceput pentru a oferi o experienta specifica seriei Devil May Cry . Jucatorii vor primi acces la costume noi pentru Dante si Vergil, inspirate din schitele clasice Devil May Cry . Devil May Cry: Definitive Edition va rula in rezolutia 1080p cu 60 cadre pe secunda. Printre imbunatatirile aduse jocului Devil May Cry , la solicitarea fanilor, se numara si modul Turbo care le permite jucatorului sa creasca viteza jocului pentru a avea parte de lupte mai rapide si mai intense. Vor fi incluse si clasamente si trofee noi, dar si caracteristici sociale. Devil May Cry a fost lansat prima oara pentru platformele PS3, PC si Xbox 360 la inceputul anului 2013 si il are ca protagonist pe Dante, un tanar care nu are respect pentru autoritati si nici pentru societate. Dante stie ca nu este om, dar nu este nici ca demonii care l-au chinuit toata viata. Prins intre cele doua lumi, se simte ca un proscris. Devil
vg21679
159 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro