Final Fantasy Xiv A Realm Reborn Ps3

Final Fantasy Xiv A Realm Reborn Ps3

Mai multe detalii

135,00 lei

vg16854

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Final Fantasy XIV A Realm Reborn Ps3 este un joc de tip role playing game lansat de Square Enix in data de 8/27/2013, disponibil pentru Pc si PlayStation 3. 

A Realm Reborn reprezinta sequel-ul primului joc Final Fantasy XIV, actiunea avand loc la 5 ani dupa evenimentele din primul FFXIV. Jocul este plasat in Eorzea, dupa ce dragonul Bahamut a scapat din temnita si a declansat un eveniment apocaliptic care aproape a distrus intregul taram. Eorzea se afla in momentul reconstructiei, dar o noua amenintare pune la indoiala viitorul acestei natiuni: invazia din nord a Imperiului Garlean.

Jucatorii vor trebui sa-si creeze propriul personaj, avand de ales numele, sexul, rasa si clasa. De-a lungul jocului, gamerii vor avansa prin castigarea punctelor de experienta (EXP). Acestea pot fi castigate prin indeplinirea misiunilor, explorarea dungeon-urilor, prin participarea la evenimente si prin infrangerea monstrilor in lupta. Pe langa jocul PvE, vor exista doua tipuri de lupte PvP: in arenele unu contra unu sau echipe contra echipe, al doilea tip de lupta PvP fiind in spatiile special amenajate in care gamerii se pot duela.

„Îmi face o deosebita placere sa anunt lansarea FINAL FANTASY XIV: A Realm RebornDrumul a fost unul lung, dar gratie sustinerii neconditionate si feedback-ului nepretuit, lumea Eorzea îsi va încheia curând calatoria catre renastere.
Am depus toate eforturile pentru ca aventurierii sa aiba parte de o experienta de neuitat în lumea Eorzea. De asemenea, am pregatit o editie de colectie care include articole premium.
Noua aventura va începe în data de 27 august 2013.”
Naoki Yoshida (producatorul si directorul FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn) 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Final Fantasy Xiv A Realm Reborn Ps3

Final Fantasy Xiv A Realm Reborn Ps3

Final Fantasy Xiv A Realm Reborn Ps3

Scrieți-vă părerea

Final Fantasy Xiv A Realm Reborn Ps3 Final Fantasy XIV A Realm Reborn Ps3   este un joc de tip role playing game lansat de Square Enix in data de 8/27/2013, disponibil pentru Pc si PlayStation 3.  A Realm Reborn reprezinta sequel-ul primului joc Final Fantasy XIV, actiunea avand loc la 5 ani dupa evenimentele din primul FFXIV. Jocul este plasat in Eorzea, dupa ce dragonul Bahamut a scapat din temnita si a declansat un eveniment apocaliptic care aproape a distrus intregul taram. Eorzea se afla in momentul reconstructiei, dar o noua amenintare pune la indoiala viitorul acestei natiuni: invazia din nord a Imperiului Garlean. Jucatorii vor trebui sa-si creeze propriul personaj, avand de ales numele, sexul, rasa si clasa. De-a lungul jocului, gamerii vor avansa prin castigarea punctelor de experienta (EXP). Acestea pot fi castigate prin indeplinirea misiunilor, explorarea dungeon-urilor, prin participarea la evenimente si prin infrangerea monstrilor in lupta. Pe langa jocul PvE, vor exista doua tipuri de lupte PvP: in arenele unu contra unu sau echipe contra echipe, al doilea tip de lupta PvP fiind in spatiile special amenajate in care gamerii se pot duela. „Îmi face o deosebita placere sa anunt lansarea FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn .  Drumul a fost unul lung, dar gratie sustinerii neconditionate si feedback-ului nepretuit, lumea Eorzea îsi va încheia curând calatoria catre renastere. Am depus toate eforturile pentru ca aventurierii sa aiba parte de o experienta de neuitat în lumea Eorzea. De asemenea, am pregatit o editie de colectie care include articole premium. Noua aventura va începe în data de 27 august 2013.” – Naoki Yoshida (producatorul si directorul FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn ) Final
vg16854
135 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro