Enslaved Odyssey To The West Ps3

Enslaved Odyssey To The West Ps3

Mai multe detalii

99,00 lei

vg4541

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Enslaved Odyssey to the West PS3 este un joc de tip role playing game lansat de Namco Bandai in data de 10/8/2010, disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3. 

Jocul va fi plasat intr-un scenariu post-apocaliptic, unde urmarile unui razboi de mare avengura se vad la tot pasul. Robotii militari continua razboiul, incearcand sa captureze sau sa elimine orice fiinta umana.

Enslaved: Odyssey to the West este un joc de actiune incadrabil si in categoria de jocuri de aventura, dezvoltat de Ninja Theory si distribuit de Namco Bandai pentru platformele de gaming Playstation 3 si Xbox360. .

Ca multe alte jocuri de aventura, Enslaved: Odyssey to the West ne propune o poveste stufoasa si extrem de bine conturata care va incepe intr-un viitor plasat peste aproximativ 150 de ani, pe un Pamant devastat de un razboi robotic, rasa umana fiind aproape de extinctie. Desi vremea lor a apus, robotii isi urmeaza inca ordinele primare, acelea de a eradica complet umanitatea. Povestea este scrisa de catre Alex Garland, scenaristul filmului "28 Days Later" dar are la baza un roman chinezesc, intitulat "Journey to The West (Calatorie spre Vest)".


 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Enslaved Odyssey To The West Ps3

Enslaved Odyssey To The West Ps3

Enslaved Odyssey To The West Ps3

Scrieți-vă părerea

Enslaved Odyssey To The West Ps3 Enslaved Odyssey to the West PS3 este un joc de tip role playing game lansat de Namco Bandai in data de 10/8/2010, disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3.  Jocul va fi plasat intr-un scenariu post-apocaliptic, unde urmarile unui razboi de mare avengura se vad la tot pasul. Robotii militari continua razboiul, incearcand sa captureze sau sa elimine orice fiinta umana. Enslaved: Odyssey to the West este un joc de actiune incadrabil si in categoria de jocuri de aventura, dezvoltat de Ninja Theory si distribuit de Namco Bandai pentru platformele de gaming Playstation 3 si Xbox360. . Ca multe alte jocuri de aventura, Enslaved: Odyssey to the West ne propune o poveste stufoasa si extrem de bine conturata care va incepe intr-un viitor plasat peste aproximativ 150 de ani, pe un Pamant devastat de un razboi robotic, rasa umana fiind aproape de extinctie. Desi vremea lor a apus, robotii isi urmeaza inca ordinele primare, acelea de a eradica complet umanitatea. Povestea este scrisa de catre Alex Garland, scenaristul filmului "28 Days Later" dar are la baza un roman chinezesc, intitulat "Journey to The West (Calatorie spre Vest)". Enslaved
vg4541
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro