Assassin s Creed Iv Black Flag Ps3

Assassin s Creed Iv Black Flag Ps3

Mai multe detalii

119,20 lei

vg15419

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Assassin's Creed IV Black Flag Ps3 este un joc de tip role playing game lansat de Ubisoft in data de 10/29/2013, disponibil pentru PC, Xbox 360, Nintendo Wii U, PlayStation 4 si PlayStation 3.

Stim ca actiunea jocului Assassin's Creed IV Black Flag va avea loc in zona insuleler din Caraibe, avand in prim plan Cuba, coasta statului Florida si Jamaica. Actiunea va avea loc in jurul anul 1715, ceea ce face ca scenariul sa fie plasat inaintea evenimentelor din Assassin s Creed III.

In Assassin's Creed IV Black Flag piratii controleaza intreaga zona inconjurata de ape, de la Kingston la Nassau, reusind sa-si stabileasca propria republica lipsita de legi. Edward Kenway este un pirat antrenat de assassini, ale carui actiuni nebunesti au ajuns si la urechile lui Blackbeard. Jucatorii vor putea sa descopere peste 50 de locuri din paradisul oferit de Marea Caraibelor, o zona framantata de razboiul antic dintre templieri si assassini.

Lumea de joc din Assassin's Creed IV Black Flag va fi imensa, Edward având posibilitatea de a vizita orase precum Havana, Kingston sau Nassau, între care va putea naviga folosindu-si propria corabie, The Jackdaw. Aceasta va putea fi îmbunatatita, pregatind-o astfel de lupte cu nave mai puternice decât ambarcatiunea lui Edward. Nu în ultimul rând, acum vom putea explora si fundurile oceanelor, în cautare de epave si comori.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Assassin s Creed Iv Black Flag Ps3

Assassin s Creed Iv Black Flag Ps3

Assassin s Creed Iv Black Flag Ps3

Scrieți-vă părerea

Assassin s Creed Iv Black Flag Ps3 Assassin's Creed IV Black Flag Ps3 este un joc de tip role playing game lansat de Ubisoft in data de 10/29/2013, disponibil pentru PC, Xbox 360, Nintendo Wii U, PlayStation 4 si PlayStation 3. Stim ca actiunea jocului Assassin's Creed IV Black Flag va avea loc in zona insuleler din Caraibe, avand in prim plan Cuba, coasta statului Florida si Jamaica. Actiunea va avea loc in jurul anul 1715, ceea ce face ca scenariul sa fie plasat inaintea evenimentelor din Assassin s Creed III. In Assassin's Creed IV Black Flag piratii controleaza intreaga zona inconjurata de ape, de la Kingston la Nassau, reusind sa-si stabileasca propria republica lipsita de legi. Edward Kenway este un pirat antrenat de assassini, ale carui actiuni nebunesti au ajuns si la urechile lui Blackbeard. Jucatorii vor putea sa descopere peste 50 de locuri din paradisul oferit de Marea Caraibelor, o zona framantata de razboiul antic dintre templieri si assassini. Lumea de joc din Assassin's Creed IV Black Flag va fi imensa, Edward având posibilitatea de a vizita orase precum Havana, Kingston sau Nassau, între care va putea naviga folosindu-si propria corabie, The Jackdaw. Aceasta va putea fi îmbunatatita, pregatind-o astfel de lupte cu nave mai puternice decât ambarcatiunea lui Edward. Nu în ultimul rând, acum vom putea explora si fundurile oceanelor, în cautare de epave si comori. Assassin
vg15419
119.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro