Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps3

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps3

Mai multe detalii

291,85 lei

vg22028

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Dupa 5 ani de la Guitar Hero seria revine in aceasta toamna cu Guitar Hero Live pentru PlayStation 4, Xbox One, Wii U, PlayStation 3, Xbox 360 si device-uri mobile.

Guitar Hero Live


Va fi un reboot al seriei, este dezvoltat de Freestyle Games, iar perspectiva din joc va fi una la persoana a treia cu anumite scene live-action la persoana intai. Jucatorii vor face parte din formatia fictiva Broken Tide si vor evolua de la o simpla formatie la legende ale muzicii.

 Guitar Hero Live

Au fost anuntate si cateva formatii/cantareti ce vor fi pe coloana sonora: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, The Rolling Stones, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War On Drugs, The Killers, Skrillex, The Lumineers, Pierce the Veil, si Blitz Kids. Mai multi vor fi anuntati în urmatoarele luni.

Guitar Hero Live

Guitar Hero Live vine si cu Guitar Hero TV, o retea sociala de clipuri video unde jucatorii isi expun creatiile si pot juca alaturi de prieteni.
Versiunea de mobile a Guitar Hero Live va oferi aceeasi experienta de joc ca si pe console, jocul este disponibil pentru pre-comenzi si va fi insotit de o noua chitara-controller.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps3

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps3

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps3

Scrieți-vă părerea

Guitar Hero Live With Guitar Controller Ps3 Dupa 5 ani de la Guitar Hero seria revine in aceasta toamna cu Guitar Hero Live pentru PlayStation 4 , Xbox One , Wii U , PlayStation 3 , Xbox 360 si device-uri mobile. Va fi un reboot al seriei, este dezvoltat de Freestyle Games, iar perspectiva din joc va fi una la persoana a treia cu anumite scene live-action la persoana intai. Jucatorii vor face parte din formatia fictiva Broken Tide si vor evolua de la o simpla formatie la legende ale muzicii.   Au fost anuntate si cateva formatii/cantareti ce vor fi pe coloana sonora: The Black Keys, Fall Out Boy, My Chemical Romance, The Rolling Stones, Gary Clark, Jr., Green Day, Ed Sheeran, The War On Drugs, The Killers, Skrillex, The Lumineers, Pierce the Veil, si Blitz Kids. Mai multi vor fi anuntati în urmatoarele luni. Guitar Hero Live vine si cu Guitar Hero TV, o retea sociala de clipuri video unde jucatorii isi expun creatiile si pot juca alaturi de prieteni. Versiunea de mobile a Guitar Hero Live va oferi aceeasi experienta de joc ca si pe console, jocul este disponibil pentru pre-comenzi si va fi insotit de o noua chitara-controller. Guitar
vg22028
291.85 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro