Singularity Ps3

Singularity Ps3

Mai multe detalii

79,20 lei

vg3660

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Singularity PS3 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Activision in data de 6/25/2010, disponibi pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Singularity este un first-person shooter dezvoltat de catre legendarul studio Raven Software care au utilizat puterea si flexibilitatea engine-ului de joc Unreal 3 pentru a-si pune in valoare intreaga creativitate. Desfasurandu-se intr-o realitate alternativa a anului 2010, jucatorii vor prelua rolul unui pilot al fortelor aeriene americane care, in timpul investigarii unei radiatii extreme, da peste un program super secret al Uniunii Sovietice, datand din timpul Razboiului Rece, care scapa de sub control si cauzeaza mutatii monstruoase, dar mai mult, ameninta sa schimbe natura timpului insasi.

TMD (Time Manipulation Device) este cea mai importanta arma din Singularity. Cu ajutorul acestui dispozitiv, jucatorii pot manipula timpul si modifica anumite caracteristici si stari ale obiectelor sau inamicilor. De exemplu: un obiect distrus poate fi refacut prin modificarea sa in timp, acesta fiind adus la starea initiala din urma cu cativa ani. Un dusman poate fi omorat prin manipularea timpului in care se gaseste, intoarcerea la starea de dinaintea nasterii reprezentand un mod de a scapa de inamic.

Avionul se prabuseste pilotul ramanand fara comunicatii si ajutor din exterior. O parte din actiunea Singularity are loc in anul 1950, esti nevoit sa te intorci in timp pentru a incerca oprirea dezastrului nuclear avand la dispozitie armele viitorului.

Cu ajutorul dispozitivului Time Manipulation Device poti manipula timpul si modifica anumite caracteristici ale obiectelor sau inamicilor.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Singularity Ps3

Singularity Ps3

Singularity Ps3

Scrieți-vă părerea

Singularity Ps3 Singularity PS3  este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Activision in data de 6/25/2010, disponibi pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Singularity este un first-person shooter dezvoltat de catre legendarul studio Raven Software care au utilizat puterea si flexibilitatea engine-ului de joc Unreal 3 pentru a-si pune in valoare intreaga creativitate. Desfasurandu-se intr-o realitate alternativa a anului 2010, jucatorii vor prelua rolul unui pilot al fortelor aeriene americane care, in timpul investigarii unei radiatii extreme, da peste un program super secret al Uniunii Sovietice, datand din timpul Razboiului Rece, care scapa de sub control si cauzeaza mutatii monstruoase, dar mai mult, ameninta sa schimbe natura timpului insasi. TMD (Time Manipulation Device) este cea mai importanta arma din Singularity. Cu ajutorul acestui dispozitiv, jucatorii pot manipula timpul si modifica anumite caracteristici si stari ale obiectelor sau inamicilor. De exemplu: un obiect distrus poate fi refacut prin modificarea sa in timp, acesta fiind adus la starea initiala din urma cu cativa ani. Un dusman poate fi omorat prin manipularea timpului in care se gaseste, intoarcerea la starea de dinaintea nasterii reprezentand un mod de a scapa de inamic. Avionul se prabuseste pilotul ramanand fara comunicatii si ajutor din exterior. O parte din actiunea Singularity are loc in anul 1950, esti nevoit sa te intorci in timp pentru a incerca oprirea dezastrului nuclear avand la dispozitie armele viitorului. Cu ajutorul dispozitivului Time Manipulation Device poti manipula timpul si modifica anumite caracteristici ale obiectelor sau inamicilor. Singularity
vg3660
79.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro