Resident Evil Operation Raccoon City Ps3

Resident Evil Operation Raccoon City Ps3

Mai multe detalii

87,12 lei

vg3369

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

 Resident Evil Operation Raccoon City PS3 este un joc de tip actiune horror shooter lansat de Capcom in data de 1/7/2012, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Resident Evil Operation Raccoon City PS3 este un 3rd person shooter, scenariul urmand sa fie o reinterpretare a evenimentelor din Resident Evil 2 si Resident Evil 3.

In timpul unui interviu in care subiectul de discutie a fost absenta acestora de la TGS 2011, Capcom a precizat si amanarea acetui titlu. Resident Evil: Operation Racoon City era programat pentru luna decembrie a acestui an, dar acum il vom primi in iarna lui 2012, deci la inceputul urmatorului an.

Resident Evil: Operation Raccoon City PS3 va fi unu de gen shooter, evenimentele petrecanduse in anul 1998. Personajul principal, cu care vei duce jocul pana la capat este un soldat dintr-o echipa trimisa de Raccoon City pentru a distruge zombi din oras.

Dupa anuntul versiunilor remasterizate în HD ale Resident Evil 4 si Code Veronica X, Capcom dezvaluie un nou joc pentru aceasta serie. Acesta se numeste Resident Evil: Operation Raccoon City si este un prequel care va detalia evenimentele de dinainte de Resident Evil 2 si 3. 

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Resident Evil Operation Raccoon City Ps3

Resident Evil Operation Raccoon City Ps3

Resident Evil Operation Raccoon City Ps3

Scrieți-vă părerea

Resident Evil Operation Raccoon City Ps3  Resident Evil Operation Raccoon City PS3  este un joc de tip actiune horror shooter lansat de Capcom in data de 1/7/2012, disponibil pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Resident Evil Operation Raccoon City PS3  este un 3rd person shooter, scenariul urmand sa fie o reinterpretare a evenimentelor din Resident Evil 2 si Resident Evil 3. In timpul unui interviu in care subiectul de discutie a fost absenta acestora de la TGS 2011, Capcom a precizat si amanarea acetui titlu. Resident Evil: Operation Racoon City era programat pentru luna decembrie a acestui an, dar acum il vom primi in iarna lui 2012, deci la inceputul urmatorului an. Resident Evil: Operation Raccoon City PS3  va fi unu de gen shooter, evenimentele petrecanduse in anul 1998. Personajul principal, cu care vei duce jocul pana la capat este un soldat dintr-o echipa trimisa de Raccoon City pentru a distruge zombi din oras. Dupa anuntul versiunilor remasterizate în HD ale Resident Evil 4 si Code Veronica X, Capcom dezvaluie un nou joc pentru aceasta serie. Acesta se numeste Resident Evil: Operation Raccoon City si este un prequel care va detalia evenimentele de dinainte de Resident Evil 2 si 3.  Resident
vg3369
87.12 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro