Red Dead Redemption Goty Edition Ps3

Red Dead Redemption Goty Edition Ps3

Mai multe detalii

119,20 lei

vg3407

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 este un joc de tip western first person shooter lansat de Rockstar Games in data de 11/4/2011, disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3.

Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 este un joc western, dezvoltat de Rockstar Games, fiind sequel-ul jocului din 2004, Red Dead Revolver, un third-person shooter care a fost vandut in peste 1,5 milioane de exemplare. John Marston este personajul principal al jocului, un pistolar care este trimis in zona de frontiera a Statelor Unite pentru a impune forta legii.

Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 utilizeaza motorul grafic RAGE, utilizat si la Grand Theft Auto IV si Midnight Club: Los Angeles. Jucatorii au parte de un open-world environment cu orase de frontiera, munti si trecatori sau prerii salbatice.

BBFC, Comisia de Clasificare a Filmelor si Jocurilor din Marea Britanie, a listat pe site-ul oficial al organizatiei editia Game of the Year a lui Red Dead Redemption. Din pacate nu este o versiune pentru PC, însa multi fani au asteptat editia completa a jocului, care include toate DLC-urile lansate, inclusiv Undead Nightmare. Este important de mentionat ca majoritatea pachetelor downloadabile pentru RDR au fost dedicate modului multiplayer, aducând skin-uri, harti si moduri noi de joc. Undead Nightmare în schimb a adus o noua experienta Single Player în joc si a creat probabil un nou gen: Western Zombies.

Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 iti va oferi toate DLC-urile + jocul. In caz ca ati uitat numarul impresionant de DLC-uri oferite, Rockstar a tinut sa le reaminteasca:
- Undead Nightmare – Campanie singleplayer noua si noi moduri multiplayer
- Legends and Killers Pack – Harti, caractere si o arma noua, Tomahawk, pentru multiplayer
- Liars and Cheats Pack – Modul Stronghold, jocuri de noroc, curse de cai cu lupte si - Explosive Rifle, toate pentru multiplayer
- Hunting and Trading Outfits Pack – Caracterizat prin 2 noi tinute si challangeuri pentru John Marson
- Outlaws To The End Co-Op Mission Pack – Include 6 misiuni co-op pentru 4 jucatori
- Solomon’s Folly gang hideout si challangeuri ce au fost valabile mai intai pe Xbox 360
- Myths and Mavericks Bonus Pack – 6 caractere noi si noi locatii in care sa le utilizezi
- Jocul clasic Red Dead Redemption, acum cu o dificultate noua “Hardcore”

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Red Dead Redemption Goty Edition Ps3

Red Dead Redemption Goty Edition Ps3

Red Dead Redemption Goty Edition Ps3

Scrieți-vă părerea

Red Dead Redemption Goty Edition Ps3 Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 este un joc de tip western first person shooter lansat de Rockstar Games in data de 11/4/2011, disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3. Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 este un joc western, dezvoltat de Rockstar Games, fiind sequel-ul jocului din 2004, Red Dead Revolver, un third-person shooter care a fost vandut in peste 1,5 milioane de exemplare. John Marston este personajul principal al jocului, un pistolar care este trimis in zona de frontiera a Statelor Unite pentru a impune forta legii. Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 utilizeaza motorul grafic RAGE, utilizat si la Grand Theft Auto IV si Midnight Club: Los Angeles. Jucatorii au parte de un open-world environment cu orase de frontiera, munti si trecatori sau prerii salbatice. BBFC, Comisia de Clasificare a Filmelor si Jocurilor din Marea Britanie, a listat pe site-ul oficial al organizatiei editia Game of the Year a lui Red Dead Redemption. Din pacate nu este o versiune pentru PC, însa multi fani au asteptat editia completa a jocului, care include toate DLC-urile lansate, inclusiv Undead Nightmare. Este important de mentionat ca majoritatea pachetelor downloadabile pentru RDR au fost dedicate modului multiplayer, aducând skin-uri, harti si moduri noi de joc. Undead Nightmare în schimb a adus o noua experienta Single Player în joc si a creat probabil un nou gen: Western Zombies. Red Dead Redemption GOTY Edition PS3 iti va oferi toate DLC-urile + jocul. In caz ca ati uitat numarul impresionant de DLC-uri oferite, Rockstar a tinut sa le reaminteasca: - Undead Nightmare – Campanie singleplayer noua si noi moduri multiplayer - Legends and Killers Pack – Harti, caractere si o arma noua, Tomahawk, pentru multiplayer - Liars and Cheats Pack – Modul Stronghold, jocuri de noroc, curse de cai cu lupte si - Explosive Rifle, toate pentru multiplayer - Hunting and Trading Outfits Pack – Caracterizat prin 2 noi tinute si challangeuri pentru John Marson - Outlaws To The End Co-Op Mission Pack – Include 6 misiuni co-op pentru 4 jucatori - Solomon’s Folly gang hideout si challangeuri ce au fost valabile mai intai pe Xbox 360 - Myths and Mavericks Bonus Pack – 6 caractere noi si noi locatii in care sa le utilizezi - Jocul clasic Red Dead Redemption, acum cu o dificultate noua “Hardcore” Red
vg3407
119.2 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro