Mass Effect 3 Ps3

Mass Effect 3 Ps3

Mai multe detalii

109,00 lei

vg3374

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Mass Effect 3 PS3 este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 3/9/2012 , disponibi pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.
 
Multiplayer-ul din Mass Effect 3 PS3 va fi numit Galaxy at War si va consta în misiuni cooperative în care se pot aventura pâna la patru jucatori. Evolutia acestor personaje nu are legatura cu parcursul campaniei single player a jocului, fiecare jucator fiind liber sa-si personalizeze eroul dupa cum doreste.

Totusi, pentru a accesa componenta multiplayer din Mass Effect 3 PS3 va fi necesar un asa-zis online pass. Acesta consta într-un cod care, odata activat, permite jucatorului sa se aventureze în misiunile multiplayer din Galaxy at War. În lipsa acestui online pass, componenta multiplayer a jocului va ramâne blocata. Toate exemplarele noi ale jocului (sigilate) vor fi livrate cu un astfel de cod. 

Commander Shepard este pus in situatia de a uni ultimele puncte de rezistenta ale galaxiei, pentru a incepe ultimul asalt de recastigare a Pamantului. Din punct de vedere temporal, actiunea are loc imediat dupa evenimentele din Mass Effect 2, soarta Pamanatului parand deja pecetluita.

BioWare a dezvaluit numele unui nou personaj ce poate fi recrutat in Mass Effect 3 PS3: James Vega, cunoscut pâna acum sub numele de James Sanders. 

Noul personaj, desi ne aminteste prin nume de Vega din Street Fighter sau de personajul lui John Travolta în Pulp Fiction, va fi un personaj bine facut, plin de muschi si cât se poate de “standard” pentru universul Mass Effect, fiind un om alb fara nimic special.

James Vega va juca rolul soldatului defensiv si se va axa mai mult pe supravietuire decât damage, ceea ce suna putin ca rolul clasic de tank în RPG-uri.

Cei de la BioWare au spus, în legatura cu design-ul, ca “personajele sunt concepute sa fie iubite de anumiti jucatori, dar nu toti“.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Mass Effect 3 Ps3

Mass Effect 3 Ps3

Mass Effect 3 Ps3

Scrieți-vă părerea

Mass Effect 3 Ps3 Mass Effect 3 PS3  este un joc de tip actiune first person shooter lansat de Electronic Arts in data de 3/9/2012 , disponibi pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.   Multiplayer-ul din  Mass Effect 3 PS3  va fi numit Galaxy at War si va consta în misiuni cooperative în care se pot aventura pâna la patru jucatori. Evolutia acestor personaje nu are legatura cu parcursul campaniei single player a jocului, fiecare jucator fiind liber sa-si personalizeze eroul dupa cum doreste. Totusi, pentru a accesa componenta multiplayer din  Mass Effect 3 PS3  va fi necesar un asa-zis online pass. Acesta consta într-un cod care, odata activat, permite jucatorului sa se aventureze în misiunile multiplayer din Galaxy at War. În lipsa acestui online pass, componenta multiplayer a jocului va ramâne blocata. Toate exemplarele noi ale jocului (sigilate) vor fi livrate cu un astfel de cod.  Commander Shepard este pus in situatia de a uni ultimele puncte de rezistenta ale galaxiei, pentru a incepe ultimul asalt de recastigare a Pamantului. Din punct de vedere temporal, actiunea are loc imediat dupa evenimentele din Mass Effect 2, soarta Pamanatului parand deja pecetluita. BioWare a dezvaluit numele unui nou personaj ce poate fi recrutat in  Mass Effect 3 PS3 : James Vega, cunoscut pâna acum sub numele de James Sanders.  Noul personaj, desi ne aminteste prin nume de Vega din Street Fighter sau de personajul lui John Travolta în Pulp Fiction, va fi un personaj bine facut, plin de muschi si cât se poate de “standard” pentru universul Mass Effect, fiind un om alb fara nimic special. James Vega va juca rolul soldatului defensiv si se va axa mai mult pe supravietuire decât damage, ceea ce suna putin ca rolul clasic de tank în RPG-uri. Cei de la BioWare au spus, în legatura cu design-ul, ca “personajele sunt concepute sa fie iubite de anumiti jucatori, dar nu toti“. Mass
vg3374
109 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro