Crysis 3 Ps3

Crysis 3 Ps3

Mai multe detalii

119,00 lei

vg18620

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Crysis 3 este urmatorul titlu al popularei serii Crytek, jocul urmand sa fie lansat in primavara anului 2013. Asa cum ne-am obisnuit, Crysis 3 va fi distribuit de Electronic Arts si va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Jocul este dezvoltat de studioul Crytek Frankfurt, cu ajutorul motorului grafic CryEngine 3.

Actiunea are loc in anul 2047, la aproape 25 de ani dupa evenimentele din Crysis 2, avand in rolul principal pe acelasi Laurence Prophet. Acesta se intoarce in New York, descoperind ca orasul a devenit o zona urbana neimblanzita, o imbinare intre un vechi oras prosper si o padure luxurianta. Jucatorii vor trebui sa-si utilizeze la maxim costumul si sa se adapteze la noile conditii de lupta, limita dintre a fi vanator si vanat fiind foarte subtire.
Orasul New York este impartit in sapte districte, acoperite un un gigantic Nanodom creat de Cell Corporation. Scopul jocului este de a afla motivul decaderii celui mai important oras si motivul pentru care in loc de revigorarea metropolei si eradicarea speciei Ceph, nanodomul a realizat exact opusul.
Asa cum au aparut informatii inainte de anuntul oficial, Crysis 3 va avea 4 editii retail, denumite Hunter, Stalker, Overkill si Predator.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Crysis 3 Ps3

Crysis 3 Ps3

Crysis 3 Ps3

Scrieți-vă părerea

Crysis 3 Ps3 Crysis 3 este urmatorul titlu al popularei serii Crytek, jocul urmand sa fie lansat in primavara anului 2013. Asa cum ne-am obisnuit, Crysis 3 va fi distribuit de Electronic Arts si va fi disponibil pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Jocul este dezvoltat de studioul Crytek Frankfurt, cu ajutorul motorului grafic CryEngine 3. Actiunea are loc in anul 2047, la aproape 25 de ani dupa evenimentele din Crysis 2, avand in rolul principal pe acelasi Laurence Prophet. Acesta se intoarce in New York, descoperind ca orasul a devenit o zona urbana neimblanzita, o imbinare intre un vechi oras prosper si o padure luxurianta. Jucatorii vor trebui sa-si utilizeze la maxim costumul si sa se adapteze la noile conditii de lupta, limita dintre a fi vanator si vanat fiind foarte subtire. Orasul New York este impartit in sapte districte, acoperite un un gigantic Nanodom creat de Cell Corporation. Scopul jocului este de a afla motivul decaderii celui mai important oras si motivul pentru care in loc de revigorarea metropolei si eradicarea speciei Ceph, nanodomul a realizat exact opusul. Asa cum au aparut informatii inainte de anuntul oficial, Crysis 3 va avea 4 editii retail, denumite Hunter, Stalker, Overkill si Predator. Crysis
vg18620
119 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro