Bioshock Infinite Ps3

Bioshock Infinite Ps3

Mai multe detalii

99,00 lei

vg4173

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Bioshock Infinite Ps3este un joc de tip simulator actiune shooter rpg lansat de 2K Games in data de3/26/2013, disponibil pentruPC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Actiunea din
Bioshock Infinitese petrece in 1912 (plasata temporal anterior celorlalte doua jocuri din serie), iar tu esti Booker DeWitt, un fost agent al Pinkerton National Detective Agency, care este angajat de niste indivizi misteriosi pentru a salva o femeie numita Elizabeth, ce este tinuta prizoniera in Columbia de 12 ani. Povestea se complica destul de mult in momentul in care Elizabeth este gasita deoarece, dintr-un motiv necunoscut (inca), ea reprezinta un personaj de mare inportanta in razboiul civil care a izbucnit in orasul plutitor.

Bioshock Infinitepastreaza acelasi gen de gameplay ca si celelalte doua jocuri Bioshock, DeWitt obtinand o serie de arme care interactioneaza cu mediul inconjurator, dar si clasicele pusti si pistoale. Cu ajutorul unui carlig, jucatorii vor putea sa se foloseasca de sistemul de transport al orasului, acesta facand legatura intre principalele cladiri.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Bioshock Infinite Ps3

Bioshock Infinite Ps3

Bioshock Infinite Ps3

Scrieți-vă părerea

Bioshock Infinite Ps3 Bioshock Infinite Ps3 este un joc de tip simulator actiune shooter rpg lansat de 2K Games in data de3/26/2013, disponibil pentruPC, Xbox 360 si PlayStation 3. Actiunea din Bioshock Infinite se petrece in 1912 (plasata temporal anterior celorlalte doua jocuri din serie), iar tu esti Booker DeWitt, un fost agent al Pinkerton National Detective Agency, care este angajat de niste indivizi misteriosi pentru a salva o femeie numita Elizabeth, ce este tinuta prizoniera in Columbia de 12 ani. Povestea se complica destul de mult in momentul in care Elizabeth este gasita deoarece, dintr-un motiv necunoscut (inca), ea reprezinta un personaj de mare inportanta in razboiul civil care a izbucnit in orasul plutitor. Bioshock Infinite pastreaza acelasi gen de gameplay ca si celelalte doua jocuri Bioshock, DeWitt obtinand o serie de arme care interactioneaza cu mediul inconjurator, dar si clasicele pusti si pistoale. Cu ajutorul unui carlig, jucatorii vor putea sa se foloseasca de sistemul de transport al orasului, acesta facand legatura intre principalele cladiri. Bioshock
vg4173
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro