The Awakened Fate Ultimatum Ps3

The Awakened Fate Ultimatum Ps3

Mai multe detalii

219,00 lei

vg21759

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

The Awakened Fate Ultimatum PS3 este un joc de tip fighting lansat de NIS America in data de 3/20/2015, disponibil pentru PlayStation 3.

Dupa evenimentele revolutiei din jocul precedent, si distrugerea lui Satanel, demonii inca raman o forta puternica si o amenintare pentru ingeri. In timp ce Celestia se lupta pentru a supravietui, ingerii incercau sa creeze un dispozitiv ce poate aduce la viata un zeu ca ultima arma impotriva demonilor.

Dupa crearea cristalului Fate Awakening Crystal ce poate transforma un om intr-un zeu, ingerii au trebuit sa astepte pentru ca cineva demn si compatibil sa apara.

Shin Kamikaze, devine zeu dupa ce un inger il salveaza din ghiarele demonilor.
Ca zeu, poate folosi puterea ingerilor si demonilor pentru a face dreptate si a oprii razboiul vesnic. In calatoria lui Shin va trebui sa faca alegeri dificile de o importanta majora.

In joc il veti controla pe Shin. Va trebui sa explorati dungeonuri generate aleator si sa folositi puterea demonilor si ingerilor in timp ce va planificati miscarile. Personalizati-va caracterul cu felurite puteri in acest RPG dungeon-crawler.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

The Awakened Fate Ultimatum Ps3

The Awakened Fate Ultimatum Ps3

The Awakened Fate Ultimatum Ps3

Scrieți-vă părerea

The Awakened Fate Ultimatum Ps3 The Awakened Fate Ultimatum PS3 este un joc de tip fighting lansat de NIS America in data de 3/20/2015, disponibil pentru PlayStation 3. Dupa evenimentele revolutiei din jocul precedent, si distrugerea lui Satanel, demonii inca raman o forta puternica si o amenintare pentru ingeri. In timp ce Celestia se lupta pentru a supravietui, ingerii incercau sa creeze un dispozitiv ce poate aduce la viata un zeu ca ultima arma impotriva demonilor. Dupa crearea cristalului Fate Awakening Crystal ce poate transforma un om intr-un zeu, ingerii au trebuit sa astepte pentru ca cineva demn si compatibil sa apara. Shin Kamikaze, devine zeu dupa ce un inger il salveaza din ghiarele demonilor. Ca zeu, poate folosi puterea ingerilor si demonilor pentru a face dreptate si a oprii razboiul vesnic. In calatoria lui Shin va trebui sa faca alegeri dificile de o importanta majora. In joc il veti controla pe Shin. Va trebui sa explorati dungeonuri generate aleator si sa folositi puterea demonilor si ingerilor in timp ce va planificati miscarile. Personalizati-va caracterul cu felurite puteri in acest RPG dungeon-crawler. The
vg21759
219 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro