Saint Seiya Sanctuary Battle Ps3

Saint Seiya Sanctuary Battle Ps3

Mai multe detalii

129,00 lei

vg3377

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Saint Seiya PS3 este un joc de tip actiune fighting lansat de Namco Bandai in data de 3/16/2012, disponibil exclusiv pentru PlayStation 3. 

Saint Seiya PS3 este un joc inspirat din filmul japonez de desen animat cu acelasi nume -  Seiji Yokoyama – Mittsu No Aria (Aria Of The Three)

Saint Seiya (1986-1989) este un film serial de animatie, o adaptare a unei povesti de benzi desenate aparute intr-o revista japoneza cam in aceeasi perioada. Ulterior au aparut si cateva lung metraje si jocuri video, care au la baza povestea fantastica a luptei pentru pace intre eroii cu puteri si abilitati specifice in functie de apartenenta fiecarei categorii de eroi la una din constelatiile zodiacale, fiecare personaj gasindu-si un corespondent in mitologia antica europeana dar si in cultura moderna a Europei.
Recunosc ca in afara catorva seriale manga/anime din anii ‘90 (Sandy Bel sau Serifii stelari) nu prea am urmarit filme de animatie japoneze, insa ceea ce mi-a atras atentia a fost muzica pentru aceasta productie.
Cel care a scris muzica de film pentru Saint Seiya este compozitorul Seiji Yokoyama, a carui creatie este in majoritate legata de filmele anime. Sunt si alti muzicieni japonezi care au contribuit la realizarea muzicii din aceata serie, in special pentru tema principala a fiecarui lung metraj, insa Seiji Yokoyama este principalul compozitor al muzicii din film. Exista cateva ore bune de muzica si m-am oprit la o lucrare de pe albumul Saint Seiya- Original Soundtrack II, intitulata “Aria of the three”. In film acest pasaj muzical corespunde luptei dintre doi eroi, Camus si Hyoga, o lupta intre profesor si discipol, care necesita sacrificiul primului pentru ca Hyoga sa dobandesca o noua putere cu care sa poata lupta pentru a-i infrange pe dusmanii pacii; de aici si tristetea imbinata cu admiratie ce se degaja din aceasta lucrare muzicala, poate cunoscuta multora incepand de la minutul 3:40, pasaj cunoscut si ca Hyoga vs Camus theme.
 

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Saint Seiya Sanctuary Battle Ps3

Saint Seiya Sanctuary Battle Ps3

Saint Seiya Sanctuary Battle Ps3

Scrieți-vă părerea

Saint Seiya Sanctuary Battle Ps3 Saint Seiya PS3  este un joc de tip actiune fighting lansat de Namco Bandai in data de 3/16/2012, disponibil exclusiv pentru PlayStation 3.  Saint Seiya PS3 este un joc inspirat din filmul japonez de desen animat cu acelasi nume -   Seiji Yokoyama – Mittsu No Aria (Aria Of The Three) Saint Seiya (1986-1989) este un film serial de animatie, o adaptare a unei povesti de benzi desenate aparute intr-o revista japoneza cam in aceeasi perioada. Ulterior au aparut si cateva lung metraje si jocuri video, care au la baza povestea fantastica a luptei pentru pace intre eroii cu puteri si abilitati specifice in functie de apartenenta fiecarei categorii de eroi la una din constelatiile zodiacale, fiecare personaj gasindu-si un corespondent in mitologia antica europeana dar si in cultura moderna a Europei. Recunosc ca in afara catorva seriale manga/anime din anii ‘90 (Sandy Bel sau Serifii stelari) nu prea am urmarit filme de animatie japoneze, insa ceea ce mi-a atras atentia a fost muzica pentru aceasta productie. Cel care a scris muzica de film pentru Saint Seiya este compozitorul Seiji Yokoyama, a carui creatie este in majoritate legata de filmele anime. Sunt si alti muzicieni japonezi care au contribuit la realizarea muzicii din aceata serie, in special pentru tema principala a fiecarui lung metraj, insa Seiji Yokoyama este principalul compozitor al muzicii din film. Exista cateva ore bune de muzica si m-am oprit la o lucrare de pe albumul Saint Seiya- Original Soundtrack II, intitulata “Aria of the three”. In film acest pasaj muzical corespunde luptei dintre doi eroi, Camus si Hyoga, o lupta intre profesor si discipol, care necesita sacrificiul primului pentru ca Hyoga sa dobandesca o noua putere cu care sa poata lupta pentru a-i infrange pe dusmanii pacii; de aici si tristetea imbinata cu admiratie ce se degaja din aceasta lucrare muzicala, poate cunoscuta multora incepand de la minutul 3:40, pasaj cunoscut si ca Hyoga vs Camus theme.   Saint
vg3377
129 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro