Driver San Francisco Ps3

Driver San Francisco Ps3

Mai multe detalii

99,00 lei

vg3780

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Driver San Francisco PS3 este un joc de tip actiune curse auto cu masini lansat de Ubisoft in data de 9/2/2011, disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360 si Nintendo Wii.

Cu Driver San Francisco jucatorii vor prelua rolul detectivului John Tanner, in misiunea sa de a captura un interlop al orasului San Francisco. Jucatorii vor avea la dispozitie un Dodge Challenger Hmi R/T, din 1970, pe care-l vor uzita din plin pe strazile orasului din California. Si asta nu este tot. In urma unui accident, Tanner are posibilitatea de a se teleporta (da, ati vazut bine: teleporta) in orice autovehicul de pe strada. Practic, veti avea la dispozitie cam tot ce misca pe strazile din San Francisco (masini, camioane, trailere, etc). Pana in acest moment, au fost licentiate peste 120 de marci de masini, printre care Alfa Romeo, Aston Martin, Bentley, Dodge, Ford, Shelby, Volkswagen, DeLorean, Lamborghini si Cadillac.

În Driver: San Francisco, jucatorii au ocazia sa reintre în pielea detectivului John Tanner, a carui obsesie - criminalul Charles Jericho - nu-i da nici acum pace. Dupa ce Tanner s-a chinuit sa-l captureze pe Jericho, acesta din urma reuseste sa scape din vehiculul blindat care-l transporta catre o alta închisoare. Bineînteles, are loc o urmarire ca-n filme pe strazile denivelate ale metropolei americane, aceasta sfârsindu-se cu un accident tragic, în urma caruia Tanner ajunge pe patul de spital, într-o coma profunda.

Dezvoltat de Ubisoft, alaturi de creatorii jocului original, Driver San Francisco marcheaza întoarcerea cunoscutei serii de jocuri ce a vândut peste 14 milioane de copii în toata lumea. Vei juca rolul detectivului John Tanner si vei putea sa ”sari” dintr-o masina în alta, tinându-te mereu în centrul actiunii. Jocul va revitaliza conceptul de oras în care poti merge unde doresti, cu actiune cinematica si curse pline de adrenalina.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Driver San Francisco Ps3

Driver San Francisco Ps3

Driver San Francisco Ps3

Scrieți-vă părerea

Driver San Francisco Ps3 Driver San Francisco PS3 este un joc de tip actiune curse auto cu masini lansat de Ubisoft in data de 9/2/2011, disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360 si Nintendo Wii. Cu Driver San Francisco jucatorii vor prelua rolul detectivului John Tanner, in misiunea sa de a captura un interlop al orasului San Francisco. Jucatorii vor avea la dispozitie un Dodge Challenger Hmi R/T, din 1970, pe care-l vor uzita din plin pe strazile orasului din California. Si asta nu este tot. In urma unui accident, Tanner are posibilitatea de a se teleporta (da, ati vazut bine: teleporta) in orice autovehicul de pe strada. Practic, veti avea la dispozitie cam tot ce misca pe strazile din San Francisco (masini, camioane, trailere, etc). Pana in acest moment, au fost licentiate peste 120 de marci de masini, printre care Alfa Romeo, Aston Martin, Bentley, Dodge, Ford, Shelby, Volkswagen, DeLorean, Lamborghini si Cadillac. În Driver: San Francisco , jucatorii au ocazia sa reintre în pielea detectivului John Tanner, a carui obsesie - criminalul Charles Jericho - nu-i da nici acum pace. Dupa ce Tanner s-a chinuit sa-l captureze pe Jericho, acesta din urma reuseste sa scape din vehiculul blindat care-l transporta catre o alta închisoare. Bineînteles, are loc o urmarire ca-n filme pe strazile denivelate ale metropolei americane, aceasta sfârsindu-se cu un accident tragic, în urma caruia Tanner ajunge pe patul de spital, într-o coma profunda. Dezvoltat de Ubisoft, alaturi de creatorii jocului original, Driver San Francisco marcheaza întoarcerea cunoscutei serii de jocuri ce a vândut peste 14 milioane de copii în toata lumea. Vei juca rolul detectivului John Tanner si vei putea sa ”sari” dintr-o masina în alta, tinându-te mereu în centrul actiunii. Jocul va revitaliza conceptul de oras în care poti merge unde doresti, cu actiune cinematica si curse pline de adrenalina. Driver
vg3780
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro