Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3

Mai multe detalii

99,00 lei

vg3746

Disponibilitate: Livrare in 7 zile lucratoare de la efectuarea comenzii

Lego Harry Potter Years 1-4 PS3 este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Warner Bros Games in data de 6/25/2010, disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii si Nintendo DS.

LEGO Harry Potter: Years 1-4, va da jucatorilor sansa de a experimenta magia si aventura lumii lui Harry Potter într-un mod nou si unic- modul LEGO. Jucand rolul lui Harry Potter, Ron Weasley si Hermione, Granger, precum si alte personaje preferate, gamerii vor avea ocazia sa participe la lectii de magie, vraji interesante, crearea de potiuni magice, zburat cu matura si completarea de sarcini su quest-uri pentru a câstiga puncte pentru "casa" de care apartine.

Prima impresie Lego Harry Potter: Years 1-4 a venit in urma unei secvente cinematice cand Harry Potter l-a lasat pe Dumbledore. Povestea a fost spusa in special prin miscari si expresii ale caracterelor si mai putin prin dialoguri. Am vazut cum a primit Harry scrisoarea de invitatie la Hogwarts, si, inainte sa ne dam seama eram la Claudron cu Hagrid. Similar cu alte versiuni Lego, te poti juca cu un prieten si poti folosi abilitatile specifice caracterului pentru a rezolva puzzle-urile sau pentru a aduna diferite obiecte.

 
Livrare

Transport si retur

Coletele sunt expediate, in general, in termen de:

- o zi lucratoare de la plasarea comenzii pentru comenzi cu plata ramburs

- o zi lucratoare de la primirea(prin e-mail) a unei copii a ordinului de plata, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar

- o zi lucratoare de la confirmarea incasarii sumei in contul nostru, in situatia in care nu se primeste confirmarea platii prin e-mail, in cazul comenzilor cu plata prin transfer bancar.

Statusul comenzilor poate fi urmarit accesand contul dvs.

Taxele de livrare variaza in functie de greutatea coletului si destinatia lui.

Livrarea coletelor se face numai prin curier.

Tarife livrare se calculeaza automat, in timpul finalizarii comenzii, in functie de adresa de livrare si greutatea coletului. Pentru localitatile in care curierii nu au puncte de lucru, costul taxei de livrare va fi comunicat telefonic.

 

Retur

Returul produselor poate fi facut in termen de 10 zile de la primirea coletului, conform legislatiei in vigoare.

Taxa de retur va fi suportata de catre client.

 

 
Castiga timp

Catiga timp!

Daca ai nevoie de un produs si nu ai timp sa cauti sau iti este greu sa alegi, te ajutam noi!

1. Completeaza formularul de mai jos, transmite-ne cateva detalii(ex: varsta copilului, tip de joc/jucarie etc).
2. Noi cautam produsul/produsele solicitat/solicitate
3. Iti trimitem un e-mail cu link-uri catre produsul/produsele aflat/aflate in stoc
4. Alegi cea mai comoda metoda pentru tine si trimiti comanda :
    a. Printr-un simplu replay la e-mail-ul nostru
    b. Te inregistrezi pe desagafermecata si adaugi produsele in cos
    c. Prin formularul de comanda rapida (fara inregistrare cont), dupa ce ai adaugat produsele in cos

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3

Scrieți-vă părerea

Lego Harry Potter Years 1-4 Ps3 Lego Harry Potter Years 1-4 PS3 este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Warner Bros Games in data de 6/25/2010, disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, PSP, Nintendo Wii si Nintendo DS. LEGO Harry Potter: Years 1-4 , va da jucatorilor sansa de a experimenta magia si aventura lumii lui Harry Potter într-un mod nou si unic- modul LEGO. Jucand rolul lui Harry Potter, Ron Weasley si Hermione, Granger, precum si alte personaje preferate, gamerii vor avea ocazia sa participe la lectii de magie, vraji interesante, crearea de potiuni magice, zburat cu matura si completarea de sarcini su quest-uri pentru a câstiga puncte pentru "casa" de care apartine. Prima impresie Lego Harry Potter: Years 1-4 a venit in urma unei secvente cinematice cand Harry Potter l-a lasat pe Dumbledore. Povestea a fost spusa in special prin miscari si expresii ale caracterelor si mai putin prin dialoguri. Am vazut cum a primit Harry scrisoarea de invitatie la Hogwarts, si, inainte sa ne dam seama eram la Claudron cu Hagrid. Similar cu alte versiuni Lego, te poti juca cu un prieten si poti folosi abilitatile specifice caracterului pentru a rezolva puzzle-urile sau pentru a aduna diferite obiecte. Lego
vg3746
99 in_stock
Kriton web solution https://www.desagafermecata.ro/
Prelungirea Ghencea 16-18 061707 Bucuresti, Romania
0744.768.521 - office(at)desagafermecata.ro